Yozgat Model oluyor

Okuduğunuz haber
TOOB ÇIKARMA YAPACAK

Yozgat'ın Festivali başlıyor

Anasayfa   /    Ekonomi    /    TOOB çıkarma yapacak

TOOB çıkarma yapacak

TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 26 Temmuz Salı günü ekibiyle birlikte Yozgat’a çıkarma yapacak.

EKONOMİ      24 Temmuz 2022 - 17:03     0

TOOB çıkarma yapacak

Yozgat’ın ihracatta yakaladığı başarı, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik’le olan yakın diyaloglar, TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yolunun uzun bir süre sonra Yozgat’a düşmesine vesile oldu.  Ticaret Borsası’nın binasının resmi açılışını yaptıktan sonra ekonomiye değer katanlara ödül törenine katılıp, birçok ziyaret gerçekleştirecek olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 26 Temmuz’da yapacağı ziyaret ekonomi dünyasının dikkatlerini bir kez daha Yozgat’a çekecek.

TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 26 Temmuz Salı günü ekibiyle birlikte Yozgat’a çıkarma yapacak.

TSO’NUN BAŞARISI

FAKTÖR OLDU

Yozgat Ticaret Odası’nın son yıllarda yaptığı çalışmalar TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yolunun bir kez daha Yozgat’a düşmesini sağladı. Pandemi döneminde bile yaptığı çalışmalarla hem yatırım, hem istihdam konusunda Yozgat’ın önemli adımlar atmasına vesile olan, Türkiye’nin ihracatını en fazla arttıran illerinden biri olmasına zemin hazırlayan Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarılı Başkanı Sinan Çelik’in TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile olan yakın diyaloglarının göstergesinin yansıması olarak algılanan ziyaret, ekonomi dünyası açısından da önemli bir kazanım olarak değerlendiriliyor.

EKONOMİYE DEĞER

KATANLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

26 Temmuz Salı günü ekibiyle birlikte Yozgat’a çıkarma yapacak olan TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ilk olarak Yozgat Ticaret Borsası’nın yeni binasının açılış törenine katılacak. Saat 14.00-15.30 arasında gerçekleştirilecek olan açılış sonrasında Yozgat Belediyesi’ne geçerek Başkan Celal Köse ile görüşecek olan TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ardından Yozgat Valiliğine geçerek Yozgat Valisi Ziya Polat’la bir süre sohbet edecek. 16.30-18.300 saatleri arasında Yozgat Valiliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Ekonomiye Değer katanlar ödül törenine iştirak edecek olan TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yozgat Ticaret Sanayi Odası’na gelerek il ve ilçe oda ve Borsa YKB’ler ile toplantı yapacak. Ziyaretinin son bölümünde Yozgat OSB’ye geçecek olan TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yozgat’ın ekonomisine büyük katkılar sağlayan Garanti Tekstil ve Dönsa Tekstil’i ziyaret ettikten sonra Ankara’ya dönecek.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor