Taraftar küplere bindi

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR'A AYAR MI ÇEKİLİYOR!

Malatya yanlıştan döndü

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor'a ayar mı çekiliyor!

Bozokspor'a ayar mı çekiliyor!

Yozgat Bozokspor'un deplasmanda oynayacağı maç öncesinde misafir taraftar tribününün tadilata alınacak olması, 'Bozokspor'a ince ayar çekiliyor' yorumlarına da beraberinde getirdi.

SPOR      17 Nisan 2024 - 22:45     0

Bozokspor'a ayar mı çekiliyor!

Bölgesel Amatör Lig 11'inci grupta şampiyonluğa yürüyen ve bitime az bir süre kala Malatya'da çok önemli bir maça çıkacak olan Bozokspor'a Malatyaspor yönetiminden şaka gibi bir yazı geldi. Daha önce parasal sıkıntılar nedeniyle ligden çekildiğini açıklayan ve 12 Bingölspor maçına çıkmayan ancak her ne hikmetse Bozokspor maçı öncesinde sıkıntılarını sihirli degnek değmiş gibi gideren Murat 2020 Gençspor karşılaşmasında yaşanılan olayların bir tekrarının olması ihtimali mideleri bulandırdı. Ligin bitiine 4 hafta kala Malatya yönetiminin, misafir takım taraftarlarının alınacağı tribünde tadilat kararı alması ve bu nedenle de Yozgat Bozokspor maçına taraftarların alınmayacağını açıklaması, 'Bozokspor' ince ayar mı çekimiyor' yorumlarına neden oldu Ak Parti'nin seçimlerde Yozgat Belediyesini kaybetmesinin faturasının Bozokspor'a kurulduğu iddia edilen bir tezgahla mı çıkartılacağını ileri süren taraftarlar, bu oyuna Yozgatlı siyasilerin sessiz kalmamasını istediler. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor