Bozokspor'a ayar mı çekiliyor!

Okuduğunuz haber
MALATYA YANLIŞTAN DÖNDÜ

Ahlatçı'dan 23 Nisan kutlaması

Anasayfa   /    Spor    /    Malatya yanlıştan döndü

Malatya yanlıştan döndü

Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile yapacağı maça misafir takım tribünlerindeki tadilat gerekçesiyle taraftar alınmayacağına ilişkin karardan, yapılan girişimler sonrasında geri dönüldü.

SPOR      18 Nisan 2024 - 17:30     0

Malatya yanlıştan döndü

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Bozokspor'un, Malatyaspor ile oynayacağı maç öncesinde önüne çekilmek istenilen set, yapılan girişimler sonrasında ortadan kaldırıldı. 12 Bingölspor ile girdiği şampiyonluk yarışında zaman zaman nahoş olaylar yaşadığı için Malatya yönetiminin misafir takım tribünlerinde yapılacak tadilatı bahane göstererek taraftar getirilmemesine yönelik yazının ardından Yozgat tam anlamıyla ayağa kalktı. Konuya Ak Parti Milletvekili Abdülkadir Akgül, MHP Milletvekili Ethem Sedef'in ardından Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan da duyarsız kalmadı. Kardeş iki takım arasında oynanacak maçla ilgili herhangi bir şaibeye meydan verilmemesi noktasında harekete geçen ve Yozgat Bozokspor taraftarının tribünlere alınması yönündeki isteklerini gerekli makamlara bildiren Yozgatlı bürokrat ve siyasilerin çabaları sonuç verdi. Malatyalı yöneticilerin ve idarecilerin sağduyulu yaklaşımları sonrasında tribünlerdeki yapılacak tadilatın ertelendiği ve Yozgatlı taraftarların tribünlere alınması yönünde karar alınması, spor kamuoyunu bir nebze olsun rahatlattı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor