Yozgatspor Fidan'a emanet

Okuduğunuz haber
AK PARTİ KONGRESİ YARIN
Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti kongresi yarın

SON DAKİKA ! Ak Parti kongresi yarın

Ak Parti 7 Olağan İl Kongresi yarın Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda saat 12.00'de yapılacak. Pandemi önlemleri nedeniyle katılımın kısıtlı tutulacağı kongreye ataması 22 Aralık'ta yapılan İl Başkanı Yusuf Başer tek aday olarak katılacak.

SİYASET      12 Ocak 2021 - 16:23     0

Ak Parti kongresi yarın

Ak Parti İl Başkanlığı’nın Kasım ayında yapılması beklenilen ancak hem pandemi süreci hem de mevcut il başkanı Çelebi Dursun’un görevine devam etmeme kararı alması nedeniyle ertelenmek durumunda kalan 7 İl Kongresi yarın saat 12.00’de Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. İl Başkanlığı görevine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması 22 Aralık’ta yapılan Yusuf Başer’in tek aday olarak katılacağı, pandemi tedbirleri altında yapılacak olan kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın yanısıra Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, belediye başkanları, il genel melcesi ve belediye meclisi üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri iştirak edecek. Toplam 463 delegesi bulunan partinin kongresinde yeni yönetim de kamuoyuna tanıtılacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor