Ahlatçı'dan Kandil mesajı

Okuduğunuz haber
ARSLAN: "TERAZİMİZ ADALET"
Anasayfa   /    Güncel    /    Arslan: "Terazimiz Adalet"

Arslan: "Terazimiz Adalet"

Seçimin ardından personeliyle ilk toplantısını yapan Belediye Başkanı Kazım Arslan, adaletten asla sapmayacaklarını, kin ve nefretin bir kenara bırakılacağı mesajını verdi.

GÜNCEL      05 Nisan 2024 - 16:38     0

Arslan:

Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’nde Yozgat Belediyesi personelleri ile bir araya geldi.

Yozgat Belediyesinde yeni bir dönemin başladığını söyleyen Başkanı  Dr. Kazım Arslan nefretin ve kinin bir tarafa bırakıldığı, ötekileştirme ve düşmanlıkların yaşanmayacağı iş ve proje üreten bir anlayışın hakim olacağı bir yönetim sistemi ile çalışacaklarını söyledi.

MAKAM SEVDALISI DEĞİLİZ

Başkan Dr. Kazım Arslan makam ve mevki sevdalısı olmadıklarının altını çizerek; “İnşallah yeni dönem hepimiz için hayırlara vesile olur. Her şeyden önemlisi Yozgat'ımız için hayırlı hizmetlere vesile olur. Yine yeni dönem kinin bir tarafa bırakıldığı, nefretin bir kenara bırakıldığı, ötekileştirmelerin kenara bırakıldı, düşmanlığın bir kenara bırakıldığı bir dönem olur. Temennimiz, dileğimiz, duamız budur. Bugüne kadarda hep bunu yaptık. 2019’da bunu yaptık. 2024’te de bunu yapacağız. Bu bir makam sevdası değildir. İnancımızın bize yüklediği bir külfettir. İnancımızın bize yüklemiş olduğu bir mesuliyettir.Hep bu mesuliyetin idraki içerisinde bir mücadele verdik. Yoksa kimsenin makamında, mevkiinde gözümüz olmadı. Şu makamda biraz daha fazla oturalım diye bir düşünce içerisinde de olmadık” dedi.

HİZMET SEVDAMIZI ENGELLEYEMEDİLER

Halkın iradesine karşı koyulamayacağını göstermiş olduklarının altını çizen Başkan Dr. Kazım Arslan; “2014’de bizi aday göstermemiş olsalardı belki biz Yozgat'la bu kadar tanışmamış olacaktık. Belki biz Yozgat'la bu kadar bütünleşmemiş olacaktık. Ama bize güvenenlere, bize o zaman bu görevi tevdi edenlere borcumuzu çalışarak ödedik. Yozgat'a hizmet ederek ödedik. Yozgat'ı daha yaşanabilir bir şehir olma noktasında çok üstün gayretler göstererek ödedik. Maddi fedakarlıklar yaptık. Manevi fedakarlıklar yaptık. Dedikodulara maruz kaldık. İftiralara maruz kaldık. Ama Yozgat'a hizmet sevdamızı hiçbir şey engelleyemedi. 2019’da halkın iradesine karşı bir tavır sergilendi. 2019’da ayak oyunlarıyla aday gösterilmedik. Biz o gün inancımız bu haksızlığa karşı çıkmayı gerektiriyordu. Çıktık, bağımsız aday olarak inandığımız şeyleri savunduk, hakkı konuştuk, hakikati konuştuk. Kimsenin arkasından konuşmadık. Kimseye dedikodu yapmadık. Kimseye iftira etmedik. Yaptıklarımızı anlattık. Yapacaklarımızı anlattık. 2024’de tekrar aday olduk. Yaptıklarımızı anlattık yapacaklarımızı anlattık. Ama kimseye belden aşağı yapmadık. Kimsenin dedikodusunu yapmadık” ifadelerini kullandı.

TOPLUMA LİDER OLMAK ZORUNDAYIZ

Önceki dönemde hiçbir personele kötülük düşünmediklerini ama bunun karşılığını bulamadıklarını söyleyen Başkan Dr. Kazım Arslan; “Beş yıl belediye başkanlığı yaptık. Hiç kimseye kötülük yapmadık. Hiç kimsenin kötülüğünü istemedik. Bize en ağır şeyleri söyleyenlere dahi en ağır şeyleri yapanlara karşı hoşgörüyle davranmaya çalıştık aileleri düşündük. Çocuklarını düşündük. Onlara hiçbir şekilde kötülük içerisinde olmadık. Ama daha aday gösterilmediğimiz andan itibaren bazı arkadaşlarınıza da şahsımıza karşı bir takım tavırlar gördük. Mesela bugün bizim bayram günümüz diyerek Çamlık'ta eğlence yapan arkadaşlar gördük. Milletin parasıyla, devletin parasıyla. Sokakta görünce bana selam vermemek için telefonu alıp kenara çekilip konuşuyor gibi yapanları gördük. Yozgat'ta seçimi kaybedip ara verdikten sonra tekrar belediye başkanı olan tek kişi benim. Topluma örnek olmaya devam edeceğiz ve kimse hakkında yine kötülük düşünmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor