Yeni yılda evdeyiz!

Okuduğunuz haber
ODA VE BORSALAR TEK SES

Aralık'ta bahar havası

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Oda ve Borsalar tek ses

Oda ve Borsalar tek ses

Yozgat'ta bulunan oda ve borsa başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterleri bir araya gelerek önemli kararlara imza attı.

EKONOMİ      28 Aralik 2023 - 14:20     0

Oda ve Borsalar tek ses

ODA VE BORSALAR TEK SES

Yozgat Ticaret Sanayi Odası’nın başkanlığında, Yozgat’ta bulunan oda ve borsa başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterlerinin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.  . İş dünyası ve üyelerinin ve kurumsal yapının gelişmesi adına birçok konuda ortak hareket etme kararı alan Oda ve Borsaların bu kararının iş dünyasına önemli kazanımlar sağlaması bekleniyor.

Yozgat’ta bulunan oda ve borsaların Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterleri Ticaret Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç’un başkanlık yaptığı toplantıda bir araya geldi.

Yozgat’ın gelişimi adına önemli kararların alındığı toplantı hakkında açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç, “İlimiz genelinde Oda ve Borsalar olarak ortak hareket etme, birliktelik,  uygulamalarda ortak ve birlikte olmak istişarelerinde bulunduk. İş dünyası ve üyelerimizin ve kurumsal yapımızın gelişmesi adına yapılacak birçok konuda hemfikir hareket etme süreci için önemli kararlar aldık. Birliktelik yolunda katılım sağlayan tüm Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, Meclis Başkanlarımıza ve Genel Sekreterlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor