Hayırlı sözleşme

Okuduğunuz haber
TSO ÜYELERİNİN YANINDA

Yozgatspor kurumsallaşıyor

Anasayfa   /    Ekonomi    /    TSO üyelerinin yanında

TSO üyelerinin yanında

Yozgat Ticaret Sanayi Odası, yaşanılan sıkıntılı sürecin atlatılması noktasında üyelerinin yanında tavır takınarak takdir topladı. Üyelerinin sıkıntılarını ve çözüm önerilerini TOBB'a iletme noktasında da örnek teşkil etti.

EKONOMİ      19 Mart 2020 - 16:16     0

TSO üyelerinin yanında

TSO Başkanı Sinan Çelik, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Son dönemlerde dünya genelinde yaşanılan sağlık ve ekonomik krizlere sebep olan koronavirüs (Covid 19) salgınının yol açtığı sıkıntılar doğrultusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinden almış olduğu ekonomik sıkıntıların ivedilikle Cumhurbaşkanlığımıza, Bakanlıklara ve ilgili diğer mercilere iletmiş olduğu sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması bir kez daha göstermiştir ki Türkiye için ekonomik anlamda en büyük teşkilatı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Yozgat içinde Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası’ dır.

İletilmiş olan bu sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması ve talep edilen isteklerin yine hızlı bir şekilde yürürlüğe konulması bir kez daha göstermiştir ki Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin her zaman yanında ve sıkıntılarını en hızlı şekilde en yetkili mercilere ulaştırılmasını sağlayan  teşkilattır.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun yerel teşkilatlardan almış olduğu bu bilgiler doğrultusunda hızlı bir şekilde ülkenin ekonomik yapısıyla alakalı sorunlara çözüm bulunması ve bu konuda hızlı tepki gösterilmesi, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz ve ticaretle uğraşan tüm esnaf, sanatkar, tüccar ve sanayicilerimizin isteklerine hızlı bir şekilde cevap verilmesi, çözüm yoluna gidilmesinden dolayı Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a, ekonomi heyetine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ na teşekkürlerimizi sunarız.

Bizler Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin her zaman sıkıntılarını çözme noktasında ve en üst mercilere iletme noktasında her daim 24 saat görevimizin başında olup, sahadaki bütün problem ve sorunları en içten bir şekilde yaşayarak ve yine en üst mercilere en net, en doğru şekilde iletmeyi kendimiz için vatan borcu olarak bilmekteyiz. Bu gibi durumlarda bir kez daha gösterdik ki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve tüm  Oda, Borsalarımız teşkilatlanma anlamında Türkiye’ nin en hızlı karar verebilen, en doğru verileri toplayabilen meslek kuruluşudur.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yönetimi olarak bizlerin ana görevi, amacı üyelerimizin her türlü sıkıntısı, dertleri ve sorunlarının anında çözüme ulaştırılabilmesidir. Tüm Türkiye’ de bulunan teşkilatlarımızla birlikte alınan raporlar doğrultusunda, açıklanan ekonomik iyileştirme paketinin ve önlemlerin içerisinde bu raporlamaların çok büyük katkısı olduğunu ve alınan veriler doğrultusunda Hükümetimizin kararlar aldığını tüm kamuoyuna özellikle bildiririz.

Yozgat il genelinde bu toplantı yapılmadan yaklaşık 2 gün öncesinde tüm üyelerimize telefon, sosyal medya, E-Posta gibi farklı yollarla ulaştığımız sorun ve sıkıntıları hızlı bir şekilde raporlayarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ ne ve Birlik Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ na ulaştırdıktan sonra, gece gündüz, yedi yirmi dört çalışılarak bu raporlamaların geçtiğimiz saatlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında yapılan Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısında ciddi bir etkisinin olduğunu tüm kamuoyuna bildiririz.

Elbette ki Odamız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne en çok sorulan ‘Odaya üyeyiz bize ne Faydası var?’ gibi soruların karşısında, bugün üyelerimizden topladığımız sıkıntıları en hızlı şekilde ulaştırıp çözüm önerileri sunulduktan sonra Hükümetimiz tarafından bunun karşılık bulması, yapılan bu sorulara verilen en güzel cevaptır.

Bir kez daha buradan kamuoyuna iletiriz ki Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası ve bağlı olduğumuz üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği üyelerinin her zaman yanındadır. Dertleriyle dertlenmekte her türlü sıkıntı ve sorunlarıyla iç içe yaşamaktadır. Üyelerimizin derdi, sıkıntısı bizim derdimizdir, gece gündüz, yedi yirmi dört üyelerimizin her türlü sıkıntısıyla bu minvalde bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu görevlerde yaptığımız bu çalışmaları gönüllü olarak, vatan borcu olarak yapmaya devam ettik ve edeceğiz. Kimse şunu unutmasın ki bizim için her şeyden önce Yozgat ekonomisi, Yozgat esnafı, tüccarı, sanayicisi gelir. Bundan sonrada bu konularda her türlü çalışmalarımızı arttırarak yapmaya devam edeceğiz, 2000 üyemizin en ufak ekonomik problemlerine çözüm arayışı içerisinde olacağız. İnşallah bu günlerinde atlatılacağını düşünüyoruz. Türkiye ekonomisinin bu dar boğazlardan, bu sıkıntılı günlerden daha güçlü, daha sağlam, daha ayağı yere basan ve dünya ekonomisinde daha çok söz sahibi olan bir Türkiye, dünya ekonomisinde daha çok söz sahibi olan bir Yozgat olması için el ele, yürekten, gönülden gönüle çalışmaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın ve bütün yetkili birimlerimizin yaptığı sağlık uyarılarına tüm Yozgatlı hemşehrilerimizin titizlik göstermesi temennisiyle tüm vatandaşlarımıza sağlık ve sıhhatler dilerim.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor