Ekonomiye korona kalkanı!

Okuduğunuz haber
HAYIRLI SÖZLEŞME

TSO üyelerinin yanında

Anasayfa   /    Güncel    /    Hayırlı sözleşme

Hayırlı sözleşme

Hizmet İş Sendikası ile Yozgat Çekerek Belediyesi arasında sendika üyesi kadrolu işçileri kapsayan 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi Çekerek Belediye başkanı Eyyüp Çakır ve Hizmet İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız arasında imzalandı.

GÜNCEL      19 Mart 2020 - 16:05     0

Hayırlı sözleşme

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, çalışanlarına verdiği değeri ve önemi bir kez daha ispat etti.  İşçinin alın teri yere düşmeden hakkını verme taraftarı olduğunu Hizmet İş Sendikası ile yapılan toplu sözleşmede gösteren Başkan Çakır’ın bu tavrı yüz güldürdü.

Hizmet İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız, “Toplu iş sözleşmesi ücret zammı sosyal haklar hariç sendikamız üyesi işçilerin taban ücretlerine birinci yıl yüzde 10, ikinci yıl yüzde 12 ücret zammı yapıldı. Sendikamız üyesi işçilerin sosyal haklarına yüzde 20 oranında zam yapıldı.  Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen, Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır ’a, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Ünal’a ve İşyeri Sendika Temsilcimiz Hasan Çelik’e teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi Çekerek belediyesine, sendikamıza ve emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır ise, Göreve geldiğimiz günden itibaren, çalışanın alın teri ve emeğinin karşılığını zamanında ödediklerini söyledi.

Çakır, “İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile işçilerimizin ücretlerine imkanlarımız doğrultusunda en iyi zammı yaptık. İşçilerimizin aldıkları ücretleri son kuruşuna kadar helal ettirmelerini ve evlerine helal kazanç götürmelerini istiyoruz.  Çalışan işçimizin ismine bakmadan bizimle beraber Çekerek için gece gündüz, yaz kış demeden hizmet eden emekçi kardeşlerimizle beraber yolumuza devam edeceğiz. İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi belediyemize tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor