TFF devre dışı!

Okuduğunuz haber
BUTİK OTEL AÇILDI

Bozok TÜBİTAK finallerinde

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Butik Otel açıldı

Butik Otel açıldı

Kadınların toplumda ne kadar etkin, istedikleri zaman neler yapabileceklerini gösteren önemli isimlerden biri olan kadın girişimci ve Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülhan Karaca’nın doğduğu köy Gökçekışla’ya yaptığı Butik Otel’in resmi açılışı da yapıldı.

EKONOMİ      24 Haziran 2020 - 19:47     1

Butik Otel açıldı

 

Kadınların toplumda ne kadar etkin, istedikleri zaman neler yapabileceklerini gösteren önemli isimlerden biri olan kadın girişimci ve Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülhan Karaca’nın doğduğu köy Gökçekışla’ya yaptığı Butik Otel’in resmi açılışı da yapıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımı ile OSB’de gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Karaca, memleketine böyle bir yatırımı kazandırmış olmanın büyük mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun, kırsal alanlarda ekonomiye daha fazla kadın iş gücünün kazandırılması için, kadın girişimcilerin projelerinin onayı aşamasında TKDK tarafından ek puan verilerek uygulanan pozitif ayrımcılıkla, daha üst sıralarda yer alması avantajını kullanarak, köyüne 10 odalı butik otel ve 210 kişilik Restaurant kuran Karaca girişimcilik ruhu ile kadınlara bir kez daha iyi bir örnek teşkil etti. Halen çilek üretimi de yapan Karaca, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan da kendisine olan güveni ve girişimcilik ruhunu ön plana çıkarması nedeniyle övgü aldı.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Nesrin çakır
Kadını elinin değdiği herşey güzelleşir bereketledir allah kolaylık çok kazanç versin
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor