Kazanan Yozgat olacak!

Okuduğunuz haber
TFF DEVRE DIŞI!

Butik Otel açıldı

Anasayfa   /    Spor    /    TFF devre dışı!

TFF devre dışı!

Kulüpler naklen yayın ücretini düşürmek isteyen ve yeni bir anlaşma için çalışma yapan yayıncı kuruluş beIN Sports ile 'direkt' görüşme kararı aldı !

SPOR      24 Haziran 2020 - 19:06     0

TFF devre dışı!

Kulüpler naklen yayın ücretini düşürmek isteyen ve yeni bir anlaşma için çalışma yapan yayıncı kuruluş beIN Sports ile 'direkt' görüşme kararı aldı !
TFF'nin, naklen yayın konusunda kulüplerden ziyade yayıncı kuruluşun haklarını gözetmesi başkan ve yöneticileri rahatsız ederken, "Geçen hafta yapılan ödemede de bile, Bakan Kasapoğlu TFF'den daha gayretli davrandı" ifadeleri kullanıldı !
Pandemi döneminde Katarlı yayıncının naklen yayın ücretlerini ödememesine yönelik TFF'nin sorumluluk almadığı da anımsatıldı !?!
*Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri, yayıncı kuruluşun 500 milyon dolardan 360 milyon dolarlara çektiği yayın ücretini daha da düşürmek istemesine tepki gösterirken bazı kulüpler ;
"Naklen yayın pazarlığını TFF değil, biz yapalım" önerisini masaya koydu !!!
kulüpler de, seçilecek 4 kişilik bir icra kurulunun naklen yayın pazarlığı ve ödemeler konusunda yetkili kılınıp Katarlı yayıncı yetkilileri ile görüşmesi konusunu benimsedi.
Bu karar TFF'ye sunulacak ve "Yayın pazarlığını ve ödeme konularını birlikte görüşelim" denecek !
*Kulüpler Birliği'nin bir başka önerisi ise liglerin başlangıç tarihine yönelik.
TFF'nin 15 Ağustos'ta yeni sezonu başlatmayı planlaması ve haberin sızmasına tepki gösteren kulüpler,
"Lig zaten temmuzun sonunda bitiyor. Ne zaman transfer yapacağız? Hazırlık dönemini nasıl ayarlayacağız? Ülkedeki pandemi şartları ortada. Niçin Eylül ayı ve sonrasına bırakılmıyor" ifadesini kullandılar !?
Bu konuda da TFF'ye telkinde bulunulacak.
***Kulüplerin masaya yatırdı ıbir başka mesele ise 14 yabancı kuralının 12'ye indirilmesi önerisi !!!
Kulüplerden bazıları, süren sözleşmeler nedeniyle bu konunun bir sonraki yıla devrolmasını istedi !?!

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor