İlk miting Deva'dan

Okuduğunuz haber
BORSA'YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Konserler renk katacak

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Borsa'ya görkemli açılış

Borsa'ya görkemli açılış

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, tarafından geçtiğimiz yıl Yozgat’a kazandırılan Ticaret Borsası hizmet binasının resmi açılış törenine katıldı.

EKONOMİ      27 Temmuz 2022 - 14:55     0

Borsa'ya görkemli açılış

Yozgat Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erkekli ve Yönetiminin başarılı çalışmaları sonrasında yaklaşık 1 yıl önce Borsa’ya kazandırılan modern binanın resmi açılışı yapıldı. Halk oyunları ekiplerinin birbirinden güzel oyunları ile renk kattığı, yoğun bir katılımla yapılan açılışa iştirak eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, böylesine güzel ve modern bir binayı Yozgat’a kazandıran Borsa Başkanı Mehmet Erkekli ve ekibine teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, tarafından geçtiğimiz yıl Yozgat’a kazandırılan Ticaret Borsası hizmet binasının resmi açılış törenine katıldı.

RESMİ AÇILIŞI YAPILDI

Ekonomiye değer katanlar ödül törenine katılmak için Yozgat’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,ilk olarak Yozgat Ticaret Borsası’nın açılış törenine katıldı. Pandemi nedeniyle resmi açılış töreni gerçekleştirilemeyen Borsa’nın modern binasının açılışı öncesinde dua okundu ve hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Burada bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, dünya dönüşse de, teknolojik ve dijital dönüşümün içinden geçilse de tarım ve hayvancılık sektörünün, önemini asla kaybetmeyecek bir sektör olduğunu söyledi.

TARIM VE HAYVANCILIK ÖNEMLİ SEKTÖR

Yaşamak için tüketmek gerektiğini, bunu karşılayacak olanın da tarım ve hayvancılık sektörü olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Dünya nüfusu 8 milyar oldu, dünyada orta sınıf her gün daha çok büyüyor. Büyüdükçe de daha çok tüketiyor. Öte yandan doğal afetlerden ve ekonomik risklerden de en çok tarım ve hayvancılık sektörü etkileniyor. Pandemi döneminde de bunu gördük. Kendine yetebilen bir ülke olmanın önemini gördük. İşte bu yüzden yaptığınız iş son derece stratejik bir iş. Asla ihmal etmeyin” dedi.

ERKEKLİ: “BORSAMIZ BU BİNAYI HAK EDİYOR”

Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, pandemiden dolayı daha önceden taşındıkları yeni binalarının açılışını geçen yıl sade bir törenle yaptıklarını hatırlattı.

Modern bir binaya Borsaya kazandırmak dolayı mutlu olduklarına vurgu yapan Erkekli, Borsa’nın kurulduğu günden bu güne kadar üç katlı bir binada hizmet verdiğini kaydetti.

Erkekli, “Yeni bir binanın ihtiyaç olmasından dolayı yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarım ile birlikte kararlaştırdık. Biz artık 5 yıldızlı akredite olmuş Odalar Birliği’nden akredite olarak büyük bir başarıya imza atıp, hizmet noktasında da büyük bir başarı elde ettik’’ dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’de yeni binanın hayırlı olmasını diledi.

Borsa açılışının ardından Yozgat Belediyesini ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, daha sonra Yozgat Valiliğini ziyaret ederek Valilik Konferans Salonunda Ekonomiye Değer Katanlar Ödül törenine katıldı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor