Sünnet Şöleni geleneği sürüyor

Okuduğunuz haber
İLK MİTİNG DEVA'DAN

Borsa'ya görkemli açılış

Anasayfa   /    Siyaset    /    İlk miting Deva'dan

İlk miting Deva'dan

Deva Partisi Genel Başkan Ali Babacan 13 Ağustos’ta Yozgat’ta vatandaşlarla buluşacak.

SİYASET      26 Temmuz 2022 - 14:53     0

İlk miting Deva'dan

Genel Başkan Ali Babacan 13 Ağustos’ta Yozgat’ta vatandaşlarla buluşacak

İLK MİTİNG DEVA’DAN

Seçimlere oldukça iddialı hazırlanan ve son dönemlerde yaşanılan ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşların daha fazla ilgi gösterdiği partilerin başında gelen Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, mitinglerine start verdi. Gaziantep ve Gebze’nin ardından 13 Ağustos’ta Yozgat’ta vatandaşlarla buluşacak olan Parti Genel Başkanı Ali Babacan, partilerinin politikaları hakkında bilgi vererek, 2023’te yapılacak olan seçimler için oy isteyecek.

2023 yılında yapılacak olan seçim çalışmalarını yoğunlaştıran partilerin miting programları da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

BABACAN YOZGAT’A GELECEK

Nüfusu küçük olsa da seçimlerde kullandığı oy’larla Türkiye’nin nabzını belli eden illerin başında gelen Yozgat’ta ilk mitingi Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi 13 Ağustos tarihinde düzenleyecek. Önceki seçimlere göre yaşanılan ekonomik sıkıntılar nedeniyle de vatandaşların ilgi gösterdiği partiler arasında bulunan ve bu nedenle önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere çok iddialı hazırlanan Deva Partisi’nin Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenecek olan mitingde Partilerinin politikalarını ve iktidar olmaları durumunda yapacakları icraatları sıralayacak.

BAŞKAN YILMAZ ALANIN

TAHSİS EDİLMESİNİ İSTEDİ

DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, miting için Cumhuriyet Meydanı'nın verilmesini talep ettiklerini söyledi. Partilerinin oy oranlarının her geçen gün yükseldiğini, bunun mitinglerde de görülmeye başladığına değinen Yılmaz, "Geçtiğimiz iki ay içinde Gaziantep'te ve Kocaeli'nin Gebze ilçesinde on binlerin katılımıyla mitingler düzenleyen DEVA Partisi'nin üçüncü durağı belli oldu. DEVA Partisi yönetimi, Genel Başkan Ali Babacan'ın üçüncü mitingini 13 Ağustos saat 17: 00'de Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda yapma kararı aldı. Bunun üzerine Yozgat Valiliğine dilekçe gönderen DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, Cumhuriyet Meydanı'nın bizlere tahsis edilmesini istiyoruz.” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor