Türk Eğitimsen'den kutlama

Okuduğunuz haber
ÜRETTİKÇE GÜÇLÜYÜZ

2022 Sonu karanlık!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Ürettikçe güçlüyüz

Ürettikçe güçlüyüz

Yozgat Valisi Ziya Polat, Akdağmadeni Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi 'Yöresel Ürünler Satış Mağazası'nı' ziyaret etti. Vali Polat, burada üretimin ve kadınların üretime katılmasının ekonomi için önemine değindi.

EKONOMİ      03 Ocak 2022 - 20:16     0

Ürettikçe güçlüyüz

Valimiz Ziya Polat,  Akdağmadeni Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi 'Yöresel Ürünler Satış Mağazası'nı' ziyaret etti. Güçlenen Kadının Aileyi, Güçlenen Ailenin de Toplumu Yücelteceğini söyleyen Vali Polat, yöresel ürünlerimizin sergilendiği Kadın Girişimci Kooperatiflerimiz de üretilen ürünlerin doğal ve organik olması nedeniyle vatandaşlar tarafından da büyük ilgi  gördüğünü belirtti.
Stantları gezip  kooperatif üyesi kadınlar ile sohbet ederek üretilen ürünleri inceleyen Vali Polat , “Kadın kooperatiflerimizin sayısının hızla artığını memnuniyetle görüyoruz. İki olan kadın kooperatif sayımız son bir yılda  18’e ulaşmış durumda ama bizim hedeflediğimiz daha fazlası. Yozgatlı  kadınlarımız ürettikçe sadece ilimiz değil ülkemiz kazanacak. Kooperatif sayını günden güne arttıracağız. Şu anda gayet iyi gidiyoruz, kurmuş olduğumuz kooperatiflerde üretimlerin devam etmesi için her türlü desteği veriyoruz ” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor