Kandil kutlaması

Okuduğunuz haber
MİLLİ PARKA MARKA OTEL

Kandil kutlaması

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Milli Parka Marka Otel

Milli Parka Marka Otel

Türkiye’nin ilk Milli Parkı olmasına rağmen beklenilen yatırımların yapılmadığı için yeterince tanıtılmayan, Yozgat’a yapacağı ekonomik katkısı sınırlı kalan Çamlık artık konaklama ve Yozgat’ın yemek kültürünü tanıtma konusunda çok kaliteli bir komple tesise kavuştu.

EKONOMİ      27 Subat 2020 - 17:10     0

Milli Parka Marka Otel

Yozgatlı işadamları Yaşar Güder ve Yemenoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yemenoğlu’nun turizm sektörüne kalite kazandırmak, ortaklık kültürüne katkı sağlamak, Türkiye’nin ilk Milli Park’ın marka değerine değer katmak için yaptığı yatırımın ne kadar üst düzey olduğu gözler önüne serildi. Basın mensuplarıyla bir araya gelerek otelin tadilatı ve hizmete girdikten sonra yaşadıkları sıkıntıları ve hedeflerini anlatan Güder ve Yemenoğlu, restaurantı, toplantı salonları, odaları, terası, kır düğünü yapılacak alanı, kısacası yepyeni görüntüsüyle göz kamaştıran Çamlık Otel’in Çamlık’ın Marka değerine değer katacağını ifade ettiler.

Türkiye’nin ilk Milli Parkı olmasına rağmen beklenilen yatırımların yapılmadığı için yeterince tanıtılmayan, Yozgat’a yapacağı ekonomik katkısı sınırlı kalan Çamlık artık konaklama ve Yozgat’ın yemek kültürünü tanıtma konusunda çok kaliteli bir komple tesise kavuştu.

OTELİN TANITIMINI YAPTILAR

Yozgatlı işadamları Yaşar Güder ve Yemenoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yemenoğlu, basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya gelerek otelin tadilat aşaması ve sonrası hakkında bilgiler verdiler. Yozgat’ın tanıtımı, bunun yanı sıra hizmet sektöründe çok büyük eksikliğinin olduğundan yola çıkarak tek kuruş almadan tadilatını yaptıklarını ve tam anlamıyla dökülen oteli neredeyse yeniden inşa ettiklerini belirten İşadamı Yaşar Güder, yaşadıkları bazı sıkıntıları da dile getirdi. Girişlerde otelde yemek yemeğe ve konaklama gelenlerden para alınmaması gerektiğini belirten Güder, 20 Şubat’ta hizmete giren otelde her konuda en üst düzey hizmetin verileceğini belirterek kapılarının herkese açık olduğunu söyledi. En ufak bir sıkıntıyı bile müşterilerine yaşatmamak adına hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadıklarını belirten Güder, “Biz sözümüzün arkasındayız Çamlık gibi Türkiye’nin ilk Milli Parkı’na değer katacak otelimizde en ufak bir sıkıntıda müşterilerimizden ücret bile almamayı garanti ediyoruz” dedi.

YOZGAT’A DEĞER KATACAK

Basın mensuplarına İşadamı ve ortağı ile birlikte otelin tanıtımını yapan Yemenoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yemenoğlu ise Otelin Çamlık’ın marka değerine marka katacağını söyledi. Müşterilerin her konuda beklentilerine karşılık vermek için hiçbir eksikliği gözden kaçırmadıklarını belirten Yemenoğlu, “Yemenoğlu, “Otelimizin içerisinde 68 oda,2 tane toplantı odaları, VİP odalarımız var. Restorantımız, kapalı düğün salonu ve kır düğünü alanımız var. Futbol sahamız var. Şuanda otelimizde aktif durumdayız. Organizasyonlarda düğün almaya başladık. Toplantı salonlarımız küçük toplantılar için salonlarımız hazır. Büyük toplantı salonumuzda kısa sürede faaliyete geçecek. İnsanlar ailesi ile geldiği zaman kalabilir. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeğini yiyerek çamlığın temiz havasını alabilirler. Çamlık sonuçta Türkiye’nin ilk milli parkı. Burası farklı bir yer. Ben yıllardır Yozgat’ta yaşıyorum. Çamlık Otelin işletmesini Yaşar Bey ile işletmesini alana kadar ben çamlığın hiç bu kadar farkında değildim. Ben kışını gördüm yazını görmedim. Kışın müthiş bir manzarası ve havası var. Bütün Yozgat halkına tavsiye ederim. Memleket için güzel bir yer oldu diye düşünüyorum” diye konuştu.

 

BİLAL YEŞİLKAYA/YOZGAT SONSÖZ GAZETESİ..

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor