Havalimanı bu yıl bitiyor

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'A DESTEK GECESİ HAMBURG'TA

Lezzet durağına ödül

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'a destek gecesi Hamburg'ta

Yozgatspor'a destek gecesi Hamburg'ta

Yozgatspor 1959 takımına destek olmak amacıyla AYFED organizasyonunda 14 Ocak günü destek ve dayanışma gecesi düzenlendi.

SPOR      04 Ocak 2023 - 16:45     0

Yozgatspor'a destek gecesi Hamburg'ta

Yozgatspor Yönetiminin ikinci yarı öncesinde takıma destek olmak amacıyla yaptığı girişimler karşılığını buldu. AYDEF (Almanya Yozgatlılar Federasyonu) tarafından organize edilen Almanya’nın Hamburg şehrinde gerçekleştirilecek olan Yozgatspor’a destek dayanışma gecesinin tarihi belli oldu. 14 Ocak’ta Hamburg’ta ki Armada Eventsal’da saat 16.00’da start alacak destek gecesine birçok şirket sponsor oldu. Mustafa Tatlıtürk ve Grup Yaren’in sahne alacağı destek ve dayanışma gecesinde elde edilen gelirlerle, ikinci yarı öncesinde kadroya takviye yapılması bekleniyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor