Yozgatspor'a destek gecesi Hamburg'ta

Okuduğunuz haber
LEZZET DURAĞINA ÖDÜL

Hentbole Sorgun damgası

Anasayfa   /    Güncel    /    Lezzet durağına ödül

Lezzet durağına ödül

Zafer Türk Mutfağı, Dünya genelinde yaklaşık 600 milyon kullanıcının bir araya geldiği TripAdvisor'un sadece 500 restorana verdiği Mükemmellik Belgesi’ne ikinci kez layık görüldü.

GÜNCEL      05 Ocak 2023 - 15:45     0

Lezzet durağına ödül

Yemediğimizi yedirmeyiz politikası ile restoran sektöründe 20 yılını geride bırakan Zafer Türk Mutfağı, TripAdvisor ‘Mükemmellik Sertifikası’ alarak, hizmette ortaya koyduğu kaliteyi tescilledi. Müşterilerin verdiği oylarla ikinci kez düzenlenen yarışmada ödül almaya hak kazanan Zafer Türk Mutfağı bu ödülle Yozgat’ın tanıtımına bir kez daha büyük bir katkı sağladı.

Zafer Türk Mutfağı, Dünya genelinde yaklaşık 600 milyon kullanıcının bir araya geldiği TripAdvisor, sadece 500 restorana verdiği Mükemmellik Belgesi’ne ikinci kez layık görüldü.

HAKLI GURUR

Zafer Türk Mutfağı sahibi Zafer Özışık, düzenlediği yemekli basın mensupları ile ‘Mükemmellik Belgesi’ hakkında bilgilendirmede bulundu. Bir sunum eşliğinde TripAdvisor ve Mükemmeliyet Belgesini anlatan Zafer Özışık; “Bu yıl mükemmellik sertifika ödülüne layık görüldük. Dünya genelinde yaklaşık 600 milyon kullanıcının olduğu tüm dünyadaki şehirlerde insanların gezeceği zaman lokantalarda ve konakları araştırdı. Müthiş bir puanlama sistemi olan bir şey. Yozgat’ta bunu ikinci kez alan Zafer Türk Mutfağı oldu. Bu programın özelliği Londra, Pekin’den her hangi bir kişi Türkiye’ye geldiğinde Yozgat yazdığında Yozgat’ta Zafer Türk Mutfağı çıkıyor. Bu bizim için büyük bir kıvanç kaynağı. Türkiye’de 500 restoranda bu sertifika var.
BELLİ BİR PUANLAMA SİSTEMİ VAR  
Mükemmellik sertifika belli bir puanlama sistemi var. Aynı WİFİ’den, aynı IP’den yorumları belli süzgeçten geçirdikten sonra yorumları sitemize ekliyor. Hizmet, temizlik, müşteri memnuniyeti hangi konularda hizmet veriyorsa bu konularda mükemmellik sertifikası veriyor. 
Bizim bir amacımız var. Biz bunun Yozgat’ta kalmasını istemiyoruz. Şehrimize ne kadar fazla katma değer sağlayabiliriz, şehrimize gelen insanları nasıl bu şehirden mutlu gönderebiliriz düşüncesindeyiz. Çünkü yol üzerinde bir restoranız. Yozgat için de bizim içinde bir onur ve kıvanç kaynağı. 500 restorandın arasına girmekle beraber gelecek sene düşebiliriz ama belli bir sistematik ve işimizi standart edebilirsek yıllarca biz TripAdvisor  mükemmel restoranlar arasında kalabiliriz. O skalayı indirdiğimizde sadece Zafer Türk Mutfağının görünmesi onun yanında Zafer Türk Mutfağı yazması hakikaten beni gururlandırıyor ve heyecanlandırıyor.

HİZMET SEKTÖRÜNDE 
ÖNEMLİ BİR YERDE
Hizmet sektöründe restorancılık hizmet sektöründe ikinci sıraya denk geliyor. Osmanlı devletinde padişahtan sonra restorancılık ikinci sıraya geliyor. Yüzde yüz restorancılıkta müşteri memnuniyeti çok zor. Yüzde 85 olanın işletme biriminde başarılı sayılıyor. Bizde başarıyı sağlamamızla beraber bu ödüle layık görüldük. Ne kadar zor olsa da inşallah şehrimizde restoranımızı tanıtma açısından daha da ivmelendireceğimizi, daha iyi olacağını söylemek istiyorum. 
Bu işin bir hilesi yok. Almak isteyen alamıyor. Yorum yapalım denmiyor. Zaten o yüzden 500 restoranda var. Bizim şuanda belli yerlerimizde belgemiz var. Bu belge hemen verilmiyor.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDİK

Uluslararası kalitenin de göstergesi olan Mükemmeliyet Belgesi almanın temelindeki sırrı anlatan Özışık, “Burada önce sloganımız “yemediğimizi yedirmeyiz”di. Sonradan “şehrin en iyisi” yazdık. Yemediğimizi yedirmeyiz’i yazmak için hakikaten yemediğimizi yedirmeyiz. Buradaki olay şu. Benim çocuklarıma bırakacağım bir iş var fakat hakiki dünyada da rahat etmem için bu dünyada kaliteli hizmet üretmem gerekiyor. Müşteri bir sefer kandırılır. Bizim doğudan çok müşterimiz var. Yüz akımız var. Ben iş nasıldı demem. Biz burada lavabo da olsun diğer yerlerde olsun en iyi malzemeyi kullanırım. Müşteriden kısayım para kazanayım düşüncem yok çok şükür. Çünkü kimse parasına kıymıyor. Biz her şeyin en iyisini almaya gayret ediyoruz. Alnımız ak. Onun için bu belge geldi.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor