Zamlar kabul edilemez!

Okuduğunuz haber
HAVALİMANI BU YIL BİTİYOR

Yozgatspor'a destek gecesi Hamburg'ta

Anasayfa   /    Siyaset    /    Havalimanı bu yıl bitiyor

Havalimanı bu yıl bitiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı’nda Yozgat Havalimanı ile de ilgili açıklamalar yaptı.

SİYASET      04 Ocak 2023 - 16:19     0

Havalimanı bu yıl bitiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı’nda Yozgat Havalimanı ile de ilgili açıklamalar yaptı. Yozgat'a ulaştırma alanında son yıllarda yapılan en büyük yatırım olan havalimanın bu yıl içerisinde bitirilerek hizmete gireceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, birçok ile de bu konu da müjde verdi. 

Yozgat ili ve çevresinin hava ulaşım ihtiyacını karşılamak üzere yapımı devam eden Yozgat havalimanı, Yozgat şehir merkezine 15 km mesafede Deremumlu-Fakıbeyli mevkiinde inşa edilmekte olup; Pist, Apron, Taksiyolu (PAT sahaları) ve diğer tesisleri içeren “Altyapı İnşaatı” ile terminal binası, kule, bağlantı yolları, otoparklar ve diğer destek yapılarını içeren “Üstyapı İnşaatı” işlerinin eş zamanlı olarak tamamlanmalarını müteakip hizmete açılacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor