Gençlik Merkezi dökülüyor

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR TARAFTARIYLA BULUŞACAK

Sonbaharda değişim var!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor taraftarıyla buluşacak

Yozgatspor taraftarıyla buluşacak

Yozgatspor 17 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00'de Tokatspor ile karşılaşacak. İlk kez taraftarının karşısına çıkacak ekibimizin genel durumu hakkında bilgi sahibi olacak teknik adamlar eksik mevkiilere transfer yapılıp yapılmayacağı konusunda da karar verecek.

SPOR      14 Agustos 2019 - 19:13     0

Yozgatspor taraftarıyla buluşacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve Afyon kampını tamamlayarak evine dönen Yozgatspor, bayram tatilinin ardından yeniden sahaya indi. Takımın eksikliklerinin giderilmesi, yapılacak transferler ve yapılanlar hakkında bilgi sahibi olunması için hazırlık maçları yapan ve skor olarak beklentileri karşılasa bile oyun olarak 3 Lig’e yeterli bir performans sergilemeyen ekibimiz ilk kez taraftarının karşısına çıkacak. 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta yer alan rakibi ile 17 Ağustos Cumartesi günü Yozgat Bozok Şehir Stadyumu’nda saat 17.00’de karşı karşıya gelecek olan ekibimizde oyuncular da kendilerini gösterme adına ellerinden geleni yapacaklar. Teknik ekibin dikkatle takip edeceği karşılaşma takımın genel durumu hakkında da önemli bilgiler verecek ve görülen eksiklikler ligin başlamasına kısa bir süre kala giderilerek çalışmalara devam edilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor