Sıcak krizi tetikliyor!

Okuduğunuz haber
GENÇLİK MERKEZİ DÖKÜLÜYOR

Yozgatspor taraftarıyla buluşacak

Anasayfa   /    Güncel    /    Gençlik Merkezi dökülüyor

Gençlik Merkezi dökülüyor

Yozgat Gençlik Merkezi uzun yılların yıpratıcılığına artık dayanamaz hale geldi. Dış cephesindeki deformasyon gözleri tırmalıyor.

GÜNCEL      14 Agustos 2019 - 14:56     0

Gençlik Merkezi dökülüyor

Yapımı yılan hikayesine dönmesine rağmen 2000’li yıllarda bitirilerek Yozgat gençliğinin hizmetine sunulan Gençlik Merkezi dökülmeye başladı. Bu yıl içerisinde aralarında üniversiteli öğrencilerin de bulunduğu 2 bin 800 kayıtlı gence hizmet veren Gençlik Merkezi’nin özellikle dış cephesinde göze batan deformenin giderilmesi bekleniyor.

Gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesi; kültürel, sanatsal, sosyal faaliyetlerinin güçlendirilmesi hedefiyle yapılan ve bu amaca uzun yıllardır hizmet veren Yozgat’ın Spor Vadisi dışındaki ilk gençlik merkezi dış cephesi gözleri tırmalamaya başladı. 2000’li yılların başında hizmet vermeye başlayan ve günümüze geldiğinde kayıtlı 2 bin 800 gencin birçok aktiviteye imza attığı Gençlik Merkezi’nin arka kısmı güreşçilerin idmanlarını yapması ön kısmı ise gençlerin kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerini gerçekleştirilmek için kullanılıyor. En son tadilatı 2010 yılında yapılan Gençlik Merkezi'nin elden geçirilmesi kaçınılmaz oldu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor