Stadyum sil baştan!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR KUPADAN ELENDİ

Onur mücadelesi verdik!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor kupadan elendi

Yozgatspor kupadan elendi

Yozgatspor Ziraat Türkiye Kupası'na üçüncü tur maçında İkinci Lig Kırmızı Grup ekibi Kırşehir Belediyespor'a uzatmaların son anında yediği golle beraberliğe gelen maçta 2-1 yenilerek veda etti.

SPOR      05 Kasim 2020 - 15:47     0

Yozgatspor kupadan elendi

Ligde geride kalan 7 haftada topladığı 5 puanla düşme hattının içinde bulunan ve bir türlü istenilen sonuçları alamayan Yozgatspor Ziraat Türkiye Kupası’na üçüncü turda hiç beklenilmeyen bir şekilde veda etti. Boğdan Kızıltan’ın 43 dakikada attığı golle öne geçen ve maçın son anlarına kadar üstünlüğünü koruyan ekibimiz hakemin uydurma uzatmalarına daha fazla dayanamadı. Bitime 1 dakika kala Mehmet’in golüyle beraberliği yakalayan evsahibi ekip ilk uzatmada Ali Kuçik’in attığı golle öne geçtiği maçı 2-1 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.

Maçta genel olarak iyi mücadele etse de futbol olarak beklentilerin altında kalan ve genel olarak defansif bir futbol sergileyen ekibimiz hakemin ilk yarıda 2, ikinci yarıda gösterdiği 8 dakikalık uzatmanın sonucunda kupa macerasını noktaladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor