Kayaalp Yılın Sporcusu

Okuduğunuz haber
STADYUM SİL BAŞTAN!

Yozgatspor kupadan elendi

Anasayfa   /    Spor    /    Stadyum sil baştan!

Stadyum sil baştan!

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’in, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kapasoğlu’ya Yozgat Şehir Stadyumunun tamamen yenilenmesi hususundaki önergesi cevap buldu.

SPOR      05 Kasim 2020 - 15:32     0

Stadyum sil baştan!

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’in, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kapasoğlu’ya Yozgat Şehir Stadyumunun tamamen yenilenmesi hususundaki önergesi cevap buldu. Bakan Kasapoğlu stadyumun tamamen yıkılarak yeniden yapılacağını ifade etmesi, Yozgat spor kamuoyunda sevinçle karşılansa da başka yere taşınması beklentisi halen karşılık bulmadı.

Yozgat Şehir Stadyumu’nun yıkılarak tamamen yenilenmesi konusundaki girişimler karşılığını buldu.

SEDEF ÖNERGE VERMİŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’in, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kapasoğlu’ya Yozgat Şehir Stadyumunun yenilenmesi hususundaki önergesi cevap buldu. Başka yere taşınması beklentisi ağır bassa da sadece zemini kalmak kaydı şartıyla yapılacağı belirtilen stadyumun durumuyla ilgili Bakan Kasapoğlu’ya önergesinde şu görüşlere yer veren Sedef, mevcut gelişmeyi Yozgat kamuoyuyla paylaştı:

“50 yıl öncesi teknolojisi ile yapılmış, ekonomik ömrünü neredeyse tamamlamış, önemli bir bütçe ayrılarak Yozgat Şehir Stadyumunun yenilenmesi vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamadığını dile getirmiştik.

Yozgat’a yeniden bir şehir stadyumu yapılması gereklidir. Yozgat’a yapılacak olan stadyumu sadece Yozgatspor’un kullanacağı bir saha olarak düşünmemek gerekir. İç Anadolu ve Türkiye’nin tam ortasında ulaşımı kolay bir şehir. Federasyonun yapacağı birçok organizasyona ve çevre illerde sahası kapanan takımlara ev sahipliği yapabilir. Yapılacak olan tesis normlara uygun düşünülürse Yozgat’ımıza ekonomik açıdan da ciddi katkı sağlayabilir. Mevcut saha yerinde bırakılarak amatör ligin hizmetine verilebilir. Şehir dışında yeni bir spor kompleksi Yozgat’ın ekonomisine de katkılar sağlayacağı konusunda kamuoyunda kanaat oluşmuş ve Yozgatlı hemşerilerimiz MODERN YENİ BİR STADYUM yapılmasını istemektedir demiş ve Yozgat Şehir Stadyumunun tadilat yapılarak yenilenmesi yerine, hemşerilerimiz ve Yozgatlı futbol severlerin beklentisi haline gelmiş yeni, modern bir stadyum yapımı planlanmakta mıdır? Şeklinde bir talep iletmiştik.

Sayın Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu beyefendinin vermiş olduğu cevap elimize ulaştı. Stadyumun yıkılarak yeniden yapılacağını ifade eden Sayın Bakan’a Yozgatlı hemşerilerimiz ve Yozgat Spor taraftarı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Proje çalışmalarının biran evvel bitirilerek yeni stadyumumuza kavuşmayı bekliyoruz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor