Yozgatspor kupadan elendi

Okuduğunuz haber
ONUR MÜCADELESİ VERDİK!

Sorgun kendine geliyor

Anasayfa   /    Spor    /    Onur mücadelesi verdik!

Onur mücadelesi verdik!

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, Kırşehir Belediyespor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçını değerlendirdi. Çok genç ve maç tecrübesi olmayan birçok oyuncuya şans verdiklerini ve turu atlamayı hak ettiklerini belirten Tinel, "Turu geçemedik ama geleceğe yönelik önemli kazançlar elde ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

SPOR      06 Kasim 2020 - 16:19     0

Onur mücadelesi verdik!

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, Kırşehir Belediyespor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçını değerlendirdi. Çok genç ve maç tecrübesi olmayan birçok oyuncuya şans verdiklerini ve turu atlamayı hak ettiklerini belirten Tinel, “Biz saha içerisindeki mücadelemizle üzerimize düşeni yaptık ama bizim dışımızdaki güçler turu geçmemize engel oldu” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında gereksiz uzatmaların sonucu yediği golle Kırşehir Belediyespor’a elenen Yozgatspor cephesinde ortaya konulan olumlu futbol ve gençlerin verdiği mücadele alkış topladı.

GENÇLER BEĞENİ TOPLADI

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, ligde hiç ummadıkları yerde olmalarına rağmen kupada oldukça iyi işlere imza attıklarını söyledi. Bu tür maçların havasının çok farklı olduğunu bunu ilk iki turda yaşadıklarını ve güçlü rakipleri Kırşehir Belediyespor karşısına bu bilinçle çıktıklarını belirten Tinel, şunları söyledi: “Ligdeki kadromuzdan birçok oyuncuya bu maçta şans vermedik. Genel olarak genç ve maç tecrübesi az olan isimlerle sahaya çıkmamıza rağmen çok iyi mücadele edip, turu da geçecek bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Ancak son anlarda yediğimiz golle elenmek bizi çok üzdü. Çocukların emeğinin böylesine basit bir şekilde elden uçup gitmesine üzülsek de genele baktığımızda kazançlı çıktığımız düşüncesindeyim. Çünkü oyuncularımızın neler yapabileceklerini göstermeleri açısından iyi bir arenaydı kupa maçları biz olaya iyi tarafından bakıyoruz.”

BİZ SAHADA GEREKENİ YAPTIK

Hedef göstermese de maçı yöneten hakemi eleştiren ve birçok pozisyonda futbol oynamalarını engellediğine dikkat çeken Tinel, “Bizim dışımızdaki güçler var tabii ki sahada. İzleyenler de görmüştür maçta bu kadar uzatacak bir duraksama olmamasına rağmen ilk yarının sonuna 2 ve ikinci yarıya da 8 dakikalık bir ilave geldi biz de son anlarda golü yedik. Ortada bir hak var, emek var bunun böyle basit bir şekilde gitmesine üzülüyoruz. Dediğim gibi yine bardağın dolu tarafından bakmak durumundayız. Bizim için iyi bir tecrübe oldu. Kupa maçlarını geride bıraktık hedefimiz bu görüntüyü lige yansıtarak bulunduğumuz konumdan bir an önce uzaklaşarak ligde hak ettiğimiz yerlere gelmektir. Bunu başaracak güce ve inanca sahibiz” diyerek açıklamalarını noktaladı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor