Yozgatspor'da Özkan dönemi

Okuduğunuz haber
YENİ YOZGATSPOR ÇITA YÜKSELTTİ

Yozgatspor şen dönüyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yeni Yozgatspor çıta yükseltti

Yeni Yozgatspor çıta yükseltti

Çamlıkspor'un kapanmasının ardından 66 Yeni Yozgatspor adıyla Yozgat Birinci Amatör Küme'de mücadele edecek takım, hedefini her yıl bir üst liglere çıkmak olarak belirledi. Teknik Direktörlüğünü Türk sporuna uzun yıllar hizmet vermiş Levent Arıkdoğan'ın, Teknik Sorumluluğunu Mesut Doğrutekin'in yüreteceği takımda önemli isimlerin forma giymesi bekleniyor.

SPOR      12 Kasim 2021 - 19:55     0

Yeni Yozgatspor çıta yükseltti

Yozgat Mustafa Bacanlı 1. Amatör küme ligi takımlarından Çamlıkspor yeni bir oluşuma gitti. Kulüp ilk olarak Çamlıkspor olan ismini 66 Yeni Yozgatspor olarak değiştirdi.

Bu sezon oldukça iddialı bir yönetim oluşturan ve takım kuran 66 Yeni Yozgatspor’un hedefleri de büyük. Kulüp ilk olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmayı daha sonra de her yıl bir üst lige çıkmayı hedefliyor.

 

 

GÜZEL YERLERE TAŞIYACAĞIZ

Çamlıkspor Kulüp Başkanı Turan Laçin, Çamlıkspor’un ismini 66 Yeni Yozgatspor olarak değiştireceklerini söyledi.

Laçin, “Çamlıkspor yönetimi ile birleşerek, Yozgat’a bir değer katacağız. Bizim öncelikli hedefimiz fair play. Kimseyle sorunu olmayan, kimseyi ötekileştirmeyen, tek vücut olabilecek bir ekip yaratmak. Bunun için de gerekli çalışmaları yapıyoruz. Tabi ki bu kolay bir iş değil, çok zor bir iş. Bunu başaracak ekibe ve kadroya sahibiz. Onun için hedeflerimiz büyük. Şimdiden Yozgat’ımıza hayırlı, uğurlu olsun. Çok kısa zamanda bu işi toparlayabildik. Eksiklerimizi tamamlayarak devam edeceğiz. Yozgat halkına hayırlı olsun. Biz Yozgat’ı çok güzel yerlere taşıyacağız. Çünkü Yozgat’ta futbol sevgisi başka. Bunun için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

İNŞALLAH HAYIRLI OLUR

Çamlıkspor Kulüp Başkan Vekili Alper Bölükbaşı, “Biz Çamlıkspor olarak bu sezon lige katılmama kararı almıştık. Yozgat Çamlıkspor kulübü olarak 1. Amatör küme liginde kendi imkanlarımızla mücadele verdik. Turan bey ve ekibi tarafından Yozgat’ı kapsayan, kucaklayan bir proje sunuldu. Biz bunu arkadaşlarımızla istişare yaptık. Güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünerek bu projeye evet dedik. Bizler futbolu seven insanlarız. İnşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz” dedi.

HER YIL BİR ÜST LİGE

Sportif Direktör Mesut Doğrutekin, 24 yıldır futbolun içinde olduğunu belirtti. Doğrutekin, “İnandığım için buradayım. Fair playın önde olduğu, centilmenliğin önde olduğu iş ahlakının, tecrübelerimizin, prensiplerimizin, ilkelerimizin, sevdamızın Yozgat olduğu bir çalışma olacak. 7’den 70’e bütün Yozgat’ı, bütün  Türkiye’yi kucaklayacağız. Attığımız her adımda sorumluluklarımızı biliyoruz. Konuştuğumuz her sözde, yaptığımız her eylemde üzerimizde 3,5 milyon Yozgatlının, 84 milyon vatandaşımızın spor sevdasını üzerimizde sorumluluk olarak taşıyacağız. Öz kaynağımızda alt yapımızı, projeler bazında tesislerimizi hem Yozgat’ımıza hem de Türk futboluna kazandıracağız. Bu projede gerçekten büyük emeği olan Turan Laçin’e hem de Yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Biz Yozgat’ımızı bütünleştirmek istiyoruz. Ortak sevdamız olan 66 Yeni Yozgatspor’u Türk futboluna ve Yozgat’a kazandırmak istiyoruz. İnşallah önemli transferler yaptık. Devre arasında da flaş transferlerimiz olacak. Her bir yılda bir üst ligi hedefliyoruz. Bu sezon hedefimiz BAL ligi. Oradan üçüncü lig, oradan ikinci lig. Her şey hayalle başlar. Biz bu miladı gerçekleştirmek için yola çıktık” diye konuştu.

YOZGAT’A BİR KULÜP KAZANDIRACAĞIZ

Çamlıkspor Kulübü Basın Sözcü Murat Bulandere, yeni sezonda daha güçlü daha umutlu hedefleri olan bir spor siluetini oluşturmak için Turan bey ve ekibi ile birlikte yola çıktıklarını ifade etti.

Bulandere, “Hedefimiz Yozgat halkına bir spor kulübünü kazandırmak. Bir düsturumuz olacak. Bunu da bozmayacağız.  Yozgat halkı ve şehri ile bütünleşeceğiz. Bütün spor kulüpleri ile bir arada olacağız. Sadece saha da rekabetin olduğu bir sezon planlıyoruz. Hedeflerimiz çok büyük. Kurduğumuz ekibimizde bunu gösteriyor. Umarım hedeflerimiz gerçekleşir ve kazanan Yozgat olur” diye konuştu.

YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

66 Yeni Yozgatspor’un yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu;

66 Yeni Yozgatspor’un Kulüp Başkanlığını Turan Laçin, Başkan Vekili Alper Bölükbaşı, Başkan Yardımcısı Sedat Akın, Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Osman Susuz, AsBaşkan Mustafa Çiçek, Sportif Direktör Mesut Doğrutekin, Asbaşkan ve Futbol Takımı sorumlusu Necati Köse, Basın Sözcüsü Murat Bulandere, Sosyal Medya Sorumlusu Samet Yılmaz, Kulüp Müdürü Muhammed Yüzbaşıoğlu, Stat sorumlusu Aydın Koç, Dış İlişkiler Yönetimi Başkanı Fahir Asil, Taraftarlardan sorumlu yönetici Sezer Özdemir, Alt Yapı Sorumlu hocası İlhami Ünal. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor