Yeni Yozgatspor çıta yükseltti

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR ŞEN DÖNÜYOR

Masterler vites yükseltti

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor şen dönüyor

Yozgatspor şen dönüyor

Yozgatspor gerekli güvenlik önlemleri alınmadığı için ertelenen maçta Ankara DSİspor'u 1_ yenerek ilk hafta kaybettiği puanları telafi etti. Yeni teknik adam Polat Özkan ise ilk sınavını başarıyla geçmeyi bildi.

SPOR      17 Kasim 2021 - 17:11     0

Yozgatspor şen dönüyor

Yeni sezona  şampiyonluk parolası ile başlayan ancak oynadığı ilk maçta Çayıralan Belediyespor ile 2-2 berabere kalan, oynadığı futbolla da umut vermeyen Yozgatspor, gerekli güvenlik önlemleri alınmadığı için ertelenen maçta Ankara DSİspor’u 1-0 yenme başarısı gösterdi. Teknik Direktör Feridun Dündar’ın yerine geçen hafta içerisinde getirilen Polat Özkan’la çıktığı ilk maçta genel olarak iyi mücadele eden rakibine çok fazla pozisyon vermeyen ekibimiz Bayram Ekrek’in 29’uncu dakikada attığı golle öne geçtiği maçı kazanarak gelecek haftalar öncesinde taraftarına az da olsa umut verdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor