Sorgun Kızıltepe virajında

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA ÖZKAN DÖNEMİ

Yeni Yozgatspor çıta yükseltti

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da Özkan dönemi

Yozgatspor'da Özkan dönemi

Yozgatspor 1959 FK'nın yeni Teknik Sorumlusu Polat Özkan takımla ilk idmanına çıkarak mesaisine başladı.

SPOR      12 Kasim 2021 - 19:41     0

Yozgatspor'da Özkan dönemi

Yozgatspor'a futbolcu ve teknik sorumlu olarak hizmet veren, zor bir dönemeçte tecrübesi olmamasına rağmen takımı ligde tutma başarısı gösteren ve uzun yıllar yeniden bu takımla başarılara imza atabilmek için mücadele eden, adını spor camiasının sıkça anmasına rağmen bir türlü göreve getirilmeyen Polat Özkan rüyasına bu kez kavuştu. Teknik Direktör Feridun Dündar'ın kendi isteğiyle ayrılmasının ardından Yönetim tarafından takımın Teknik Sorumlusu olarak göreve getirilen Polat Özkan, dün ilk idmina çıkarak mesaisine başlamış oldu. 

Oyuncularla kısa bir toplantı yaparak çalışma prensiplerini anlatan, formayı çalışan ve hakededenin giyeceğini ifade ederek ilk idmanda oyunculara her zaman hazır olun mesajı gönderen Özkan, takımın yerinin kesinlikle BAL Ligi olmadığını belirterek bir üst lige çıkmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Yeni bir ruh, yeni bir heyecan taşıdıklarını ve bunu takıma yansıtarak kısa zamanda saha içerisinde savaşan, hedeflerine ulaşmak için mücadele eden bir takım olacaklarını ifade eden Özkan, "Biz ilk geldiğimiz de şimdi de hedeflerimiz var demiştik. Bugün inşallah yeniden teknik sorumlusu olduğum Yozgatspor'u layık olduğu yerlere getirmek için çalışacağım. Büyük camiamızla şampiyonluk hedefine el birliği ile ulaşacağımızdan şüphemiz yok" dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor