Cumhuriyet Mektebi atıl bekliyor

Okuduğunuz haber
TSO ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ

Ticaretin kalbine hançer vurmayın!

Anasayfa   /    Güncel    /    TSO ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ

TSO ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın’ın Başkanlığa seçilen Taylan Alakoç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yapılacak işbirliği ve çalışmalar ele alındı.

GÜNCEL      26 Aralik 2022 - 17:34     0

TSO ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ

Yozgat’ın gelişip kalkınmasında projeleri ve çalışmaları ile önemli yer tutan Yozgat Bozok Üniversitesi ile Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi konusu masaya yatırıldı.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın’ın Başkanlığa seçilen Taylan Alakoç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundukları ziyarette, üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde yapılması planlanan ortak çalışma ve projeler istişare edildi.

Başkan Alakoç’a ve ekibine yeni görevinde başarılar dileyen Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, yapacakları ortak çalışmalarla Yozgat’ın eğitim ve ekonomisine önemli katkılar sunulacağını ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor