Yozgatspor galibiyet peşinde

Okuduğunuz haber
SORGUN BELEDİYE PARKEYE ÇIKIYOR

Yozgat'ın çehresi değişeçek

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun Belediye parkeye çıkıyor

Sorgun Belediye parkeye çıkıyor

İlk ki hafta maçı oyuncuları koronavirüs nedeniyle karantinada olduğu için tehir edilen Sorgun Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Axa Efeler Voleybol Ligi’nin üçüncü haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Haldun Alagaş Spor Salonu’nda saat 14.00’te kozlarını paylaşacak.

SPOR      20 Eylül 2020 - 12:34     0

Sorgun Belediye parkeye çıkıyor

Yozgat’ı Axa Efeler Voleybol Ligi’nde temsil eden ancak ilk iki hafta maçı, koronavirüs karantinası nedeniyle tehir edilen Sorgun Belediyespor ligdeki ilk maçına bugün çıkacak. İstanbul BüyükŞehir Belediyespor ile deplasmanda yapacağı karşılaşma ile lige merhaba diyecek olan temsilcimiz, kendisine göre daha hazır olan rakibini yenerek hedefini ortaya koymanın mücadelesini verecek.

Sorgun Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Axa Efeler Voleybol Ligi’nin üçüncü haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Haldun Alagaş Spor Salonu’nda saat 14.00’te kozlarını paylaşacak.

İLK İKİ HAFTA MAÇI

TEHİR EDİLMİŞTİ

Sorgun Belediyespor lige çok yoğun bir şekilde hazırlanırken bazı oyuncularının koronavirüs testi pozitif çıkması nedeniyle karantinaya alındı. Bu nedenle Kupa Voley’deki maçları başta olmak üzere 13 Eylül’de deplasmanda oynayacağı ilk lig maçı olan Fenerbahçe ve 16 Eylül’de sahasındaki Tokat Plevne belediye maçları tehir edilen Sorgun Belediye nihayet parkeye çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Haldun Alagaş Spor Salonu’nda saat 14.00’te karşılaşacak temsilcimiz güçlü rakibini yenerek hem lige iyi bir başlangıç yapmak, hem de karantina süresini boş geçirmediğini göstermek istiyor. Ekibimiz tehir edilen maçlarını Federasyon tarafından açıklanacak ileriki bir tarihte yapacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor