Belediye tarihi kurtarıyor

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Sorgun Belediye parkeye çıkıyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor galibiyet peşinde

Yozgatspor galibiyet peşinde

Yozgatspor yeni sezonun ilk maçını bugün saat 16.00'da Büyükçekmece Tepecik Belediyespor ile İstanbul'da yapacak. Deplasmana birçok oyuncusu koronavirüs nedeniyle karantinada olduğu için eksik giden ekibimiz kazanırsa lige çok iyi bir giriş yapmış olacak.

SPOR      20 Eylül 2020 - 12:26     0

Yozgatspor galibiyet peşinde

Yozgatspor, sezonun ilk maçı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bugün saat 16.00’da ligdeki ilk maçını deplasmanda Büyükçekmece Tepecik Belediyespor ile yapacak olan Kırmızı Siyahlılar, alacağı bir galibiyetle hem rakibine şok yaşattırmak, hem de lige iyi bir başlangıç yapmak için kenetlendi. Birçok oyuncusunun korona virüs testi pozitif çıktığı için sahaya kanadı kırık ancak kararlı çıkacak ekibimiz kazanması halinde çok büyük engeli kayıpsız geçmiş olacak.

Üçüncü Lig’deki ikinci sezonuna mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanan Yozgatspor ligdeki ilk sınavını İstanbul’da verecek.

TAKIM EKSİK AMA KARARLI

Yozgatspor ilk maçına oldukça sıkıntılı bir şekilde çıkacak. Bolu kampının henüz ikinci gününde oyuncularının bazılarında görülen gribal enfeksiyon sonrasında Yozgat’a dönen ve hemen koronavirüs testi veren takımda ilk günlerde baş gösteren sıkıntı ikinci test sonrasında artış gösterdi. 12 oyuncusu, 3 antrenör ve 1 masörünün testleri pozitif çıktığı için ancak 15 oyuncusunun lisansını çıkartabilen, en önemli isimlerden Çetin’in de geçen sezondan kırmızı kart cezası olması nedeniyle İstanbul’a 14 kişiyle gitmek durumunda kalan Kırmızı Siyahlılar buna rağmen Büyükçekmece Tepecik Belediyespor karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak.

KANADI KIRIK YOZGATSPOR

İÇİN GALİBİYET ÖNEMLİ

Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda saat 16.00’da start alacak ve Barkın Kara, Ali Kılmç, Enes Seymen ve Mutluhan Çırakoğlu hakem triyosunun yöneteceği maçta Yozgatspor’un alacağı bir galibiyet, hem gücünü göstermek, hem de rakiplerine gözdağı vermek açısından büyük önem taşıyor. Böylesine sıkıntılı bir maçı kayıpsız geçmesi halinde camianın da güvenini kazanacak olan ekibimiz böylece tam kadroyla çıkacağı karşılaşmalarda rakiplerinin korkulu rüyası olacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor