Yozgat alana sığmadı

Okuduğunuz haber
SEDEF: "ÖNCELİĞİMİZ YOZGAT"

Deprem sağlıkçıları vurdu!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sedef: "Önceliğimiz Yozgat"

Sedef: "Önceliğimiz Yozgat"

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef Yozgat’ın her şeyden önce geldiğini belirtti.

SİYASET      19 Nisan 2023 - 12:40     0

Sedef:

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef seçim gezileri kapsamında Yozgat’ı karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Milletvekili Sedef gittiği ilçe, belde ve köylerde kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılanıp sahur vaktine kadar ilçelerde programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Saraykent ilçesini ziyaret eden Sedef, burada ilçe halkıyla bir araya geldi, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Sedef daha sonra Kadışehri ilçesine hareket etti. Sedef, Kadışehri ilçesinde partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak ilçe halkına hitap etti.

MHP’li Sedef, MHP ve ülkücüler için Yozgat’ın ve Türkiye’nin her şeyden önce geldiğini vurgulayarak “Çünkü bizim önce ülkem ve milletim, sonra partim diyen bir genel başkanımız var. MHP için önemli olan ülkemizin, ilimizin birliği ve dirliğidir. Bizim politikamızın özünde bu vardır. Biz seçimden seçime bir araya gelen, kişisel ikbal uğruna ittifaklar oluşturup vekil listeleri hazırlayan bir hareket değiliz. Biz dün de vardık, bugün de varız, yarınlarda da var olacağız” dedi.

MHP’li Sedef, seçimlerde Yozgatlıların yoğun desteğiyle MHP ve Cumhur İttifakının başarıya ulaşacağını da ifade ederek “Türkiye’yi çıktığı bu kutlu yoldan döndürmek, terörle mücadelemize sekte vurmak, uluslararası hak ve çıkarlarımızı imha etmek isteyenlere Yozgatlılar seyirci kalmayacak, lider ülke Türkiye ülküsünden vazgeçmeyecektir” şeklinde konuştu.Sedef, iftar programının ardından Çekerek ilçesini de ziyaret ederek belde ve köylerde gördüğü yoğun ilgi nedeniyle sahura kadar programını İlçe merkezinde sürdürdü.

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor