Sedef: "Önceliğimiz Yozgat"

Okuduğunuz haber
DEPREM SAĞLIKÇILARI VURDU!

Millet İttifakı destek peşinde

Anasayfa   /    Güncel    /    Deprem sağlıkçıları vurdu!

Deprem sağlıkçıları vurdu!

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı hemşerimiz Necip Taşkın, afet bölgesine atanan sağlık çalışanlarının sorunlarının çözülmesini istedi.

GÜNCEL      19 Nisan 2023 - 12:56     0

Deprem sağlıkçıları vurdu!

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremden etkilenen illere atanan sağlık çalışanlarının barınma sorununa acil çözüm bulunmasını istedi.

Depremden etkilenen ve OHAL ilan edilen 11 ilde özellikle Sosyalleştirme Bölgelerine atanan sağlık çalışanlarının barınma sorununun ciddi olduğunu ve bu konuda sendikaya çok sayıda talep iletildiğini söyledi.

Bölgede binaların ağır hasar aldığını, kamu binalarının da depremden etkilendiğine dikkat çeken Taşkın, bölgede evi yıkılan veya ağır hasar alan, yaralanan ve yakınları hayatını kaybeden afetzedelerin sağlık hizmeti beklentisi içinde olduğunu belirterek, bu bölgelere atanan sağlık çalışanlarının da gıda, asayiş ve barınma gibi ihtiyaçlarının bulunduğunu, ayrıca kira artışlarına da dikkat çekerek bu sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

Necip Taşkın, depremden etkilenen illere atanan sağlık çalışanlarının barınma sorunu çözülmeden hizmet vermeleri beklenemez, dedi. Sağlık çalışanlarının etkin ve zamanında verimli hizmet sunabilmeleri için temel sorunlarının çözülmesi gerektiğini söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor