Play-out maçı 29 Nisan'da

Okuduğunuz haber
YOZGAT ALANA SIĞMADI

Sedef: "Önceliğimiz Yozgat"

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat alana sığmadı

Yozgat alana sığmadı

Yozgat Belediyesi'nin verdiği, Ak Parti Milletvekili adaylarının da katılım sağladığı iftarda binlerce kişi aynı sofrada manevi havayı birlikte teneffüs etti.

GÜNCEL      19 Nisan 2023 - 00:50     0

Yozgat alana sığmadı

Yozgat Belediyesi'nin Ramazan ayının manevi hazzını zengin fakir kim olursa olsun en iyi şekilde yaşaması, evindeki rahatlığı hissetmesi için kurduğu Gönül Sofrası dün binleri ağırladı. Özenle yapılan yemeklerin yine özenle dağıtıldığı, kurulan sahnede ilahilerle güzel bir Yozgat akşamında buluşan 5 bin'e yakın insan iftarın manevi hazzını dolayısıya yaşama imkanı buldu. Zengini fakiri, müdürü amiri herkesin buluştuğu sofraya Ak Parti Milletvekilleri de iştirak etti. Vatandaşlarla sohbet eden hatırlarını soran ve seçim öncesinde kendilerine destek vermelerini isteyen milletvekili adayları Abdülkadir Akgül, Süleyman Şahan, İskender Minar ve Yusuf İbiş yaptıkları konuşmalarda istikrar vurgusu yaptılar. Yozgat'a gelerek bazı ziyaretlerde bulunan AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin, "2023 yılında dünyadaki yapılan seçimlerin en önemlisi Türkiye'dekidir." dedi. İftar davetinde kısa bir konuşma yapan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Türkiye'nin şaha kalktığını, Yozgat'ın da bu dönemde önemli yatırımlar aldığına dikkat çekerek istikrardan yana olunmasının ülkenin geleceği için önemine değindi. İftar davetinin eksiksiz olması için ekibiyle oldukça güzel bir çalışmanın yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Celal Köse'nin yanısıra davette Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir ve Kadın kolları başkanı ve üyeleri de hazır bulundu. 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor