Köse mazbatasını aldı

Okuduğunuz haber
SEÇİMİN GALİBİ KOÇAK

Belediyede Köse dönemi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Seçimin galibi Koçak

Seçimin galibi Koçak

MHP’nin Aydıncık İlçesindeki Belediye Başkan Adayı Selahattin Özdemir'in İl Seçim Kuruluna yaptığı itiraz reddedildi. Mevcut Belediye Başkanı Ahmet Koçak'ın seçimi kazandığı ilan edildi.

SİYASET      05 Nisan 2019 - 17:00     0

Seçimin galibi Koçak

MHP’nin Aydıncık İlçesindeki Belediye Başkan Adayı Selahattin Özdemir'in İl Seçim Kuruluna yaptığı itiraz reddedildi.

İtiraz dilekçesini değerlendiren Yozgat İl Seçim Kurulu, "İtiraz dilekçesinde öne sürülen iddialar soyut olup, delil ve gerekçeye dayandırılmadığı, bu yasal durum karşısında Aydıncık İlçe Seçim Kurulunca tüm sandıklardaki geçerli ve geçersiz oyların yeniden tasnif edildiği" gerekçesiyle itirazın reddine karar verdi.

Aydıncık'ta, kesin olmayan resmi sonuçlara göre, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Koçak bin 3, MHP Belediye Başkan Adayı Özdemir 998 oy almıştı. İlçe Seçim Kuruluna yapılan itiraz sonucu yeniden yapılan oy sayımında ise MHP'nin oyu 999'a yükselmiş AK Parti'nin oyu ise bin 3'te kalmıştı.

ALTAN YSK'YA GİDECEĞİZ

MHP İl Başkanı Ferhat Altan, itirazlarını Yüksek Seçim Kuruluna taşıyacaklarını söyledi. Altan, "İl seçim kurulu, İlçe seçim kurulunun aldığı karara bakarak red verdi. Genel Merkezimiz ile de görüşüyoruz. Arkadaşlarımız Yüksek Seçim Kuruluna itiraz edecek" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor