Yozgatspor'da Yemenoğlu şoku!

Okuduğunuz haber
KÖSE MAZBATASINI ALDI

Seçimin galibi Koçak

Anasayfa   /    Siyaset    /    Köse mazbatasını aldı

Köse mazbatasını aldı

Yozgat Belediye Başkanlığı görevine seçilen Celal Köse mazbatasını aldı.

SİYASET      04 Nisan 2019 - 21:40     0

Köse mazbatasını aldı

 

Yozgat Adliyesine giderek Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatma Ak’tan mazbatasını alan Köse’nin mutluluğunu yakınları ve partililer paylaştı. Vazifelerini ve sözlerine yerine getirmek  için mücadele edeceklerini aktaran Celal Köse, “Milletimizin emanetini teslim aldık. İnşallah emaneti gözümüz gibi koruyacağız.  Biz tekrardan milletimizin karşısına huzuruna çıkacağımız gün inşallah yüzümüzün akıyla vazifesini ve sözlerini yerine getirmiş bir şekilde çıkmak için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür eden Celal Köse, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacaklarını söyledi. Köse, “120 gün boyunca uzun bir propaganda süreci geçirdik Rabbime hamdolsun ki teşkilatlarımız, ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile birlikte zafere ulaştık. Bugün de 120 günlük propaganda süremizin sonucu olarak ta milletimizin bize tevdi ettiği mazbatamızı görevimizi burada hep birlikte şahsımız olarak teslim aldık. İnşallah bundan sonra hizmet etme zamanı. Biz sorumluluğumuzun gayret bilincindeyiz. Milletimizin üzerimize yüklediği yükün farkındayız. İnşallah yılmadan, bıkmadan milletimize hizmet etmek için bizler gecemizi gündüzümüze katıp terimizin son damlasına kadar Yozgatımız'a, hemşehrilerimize hizmet etmek için çalışacağız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor