Seçimin galibi Koçak

Okuduğunuz haber
BELEDİYEDE KÖSE DÖNEMİ

Şampiyonun maçı naklen

Anasayfa   /    Siyaset    /    Belediyede Köse dönemi

Belediyede Köse dönemi

Yozgat Belediye başkanlığına seçilen Celal Köse bayrağı Kazım Arslan'dan devraldı.

SİYASET      05 Nisan 2019 - 19:34     0

Belediyede Köse dönemi

AK Parti'den Yozgat Belediye Başkanı seçilen Celal Köse, eski başkan Kazım Arslan'dan görevi devraldı. Yozgat Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Köse, yaptığı hizmetlerden dolayı Arslan'a teşekkür etti.

Köse, Kazım Arslan'ın son 5 yılda hizmet çıtasını yükselttiğini belirterek, "İnşallah bizlerde şahsından devraldığımız bayrağı, çıtayı daha da yukarı taşımak için elimizden gelen çabayı gayrete hep birlikte yapacağız." dedi.

Adaylık sürecinde yer alan bütün belediye başkan adaylarına teşekkür eden Celal Köse, "Her birimiz ayrı ayrı partilerden aday olduk ama 31 Mart akşamı seçim bitti. Bundan sonra Allah kısmet ederse parti rozetimizi çıkardık. Bize oy veren vermeyen, bizi destekleyen desteklemeyen her bir kardeşimizin belediye başkanı olacağız. Özellikle önceki dönem belediye başkanlarımıza şehrimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimizi yöneten başkanlarımız Yozgat halkının oyları ile seçildi. Onlardan aldığımız bayrağı daha yukarı taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Her zaman halkın içindeyiz. Bizler bu milletin önünde hesap vereceğimizi hiç bir zaman unutmayacağız." diye konuştu.

ARSLAN BAŞARI DİLEDİ

Devir teslim törenine AK Parti Yozgat Milletvekilleri Bekir Bozdağ, Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, partililer ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor