Yozgatspor Sincan'a konuk oluyor

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLUK İÇİN BURDAYIZ

Yozgat'ın geleceği aydınlık

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyonluk için burdayız

Şampiyonluk için burdayız

Yozgatspor'la yeniden söz kesen Muharrem, Erkan ve Burak Emre Kayan, takımda hem abilik yapacak, hem de bir üst lige çıkması noktasında önemli görevler üstlenecekler.

SPOR      12 Ekim 2021 - 17:48     0

Şampiyonluk için burdayız

Yozgatspor’un üç önemli ismi Burak Emre Kayan, Muharrem Kaya ve Erkan Kestir, şampiyonluk için yeniden Kırmızı Siyahlı forma altında buluştular. Birçok takımda forma giyen ve Yozgatspor’da da iki sezon önce şampiyonluk heyecanı yaşayan üç tecrübeli oyuncunun takıma büyük katkı vermesine ve özlenen hedefe giden yolda büyük katkı yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kırmızı Siyahlı formayı daha önce de defalarca giyen ve oynadıkları futbolla taraftarın da gönlünde taht kuran üç önemli isim yeni sezonla birlikte yeniden bir araya geldiler.

TAKIMA TECRÜBE KATTILAR

Hedefini yeniden Üçüncü Lige dönmek olarak belirleyen Kırmızı Siyahlı takımın yeni transferleri Muharrem Kaya, Burak Emre Kayan ve Erkan Kestir, gelir gelmez takıma önemli bir hava kattı. Kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ve bu büyük camiaya hizmet etmenin büyük gurur olduğunu belirten üç tecrübeli oyuncu, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini belirttiler. Bu zorlu yolculukta taraftarın desteğine fazlasıyla ihtiyaçlarını olduğunu belirten üç oyuncunun, üstlenecekleri ağabeylik ve maçlarda sergileyecekleri performans, Yozgatspor’un ligdeki konumunu önemli ölçüde belirleyecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor