Şampiyonluk için burdayız

Okuduğunuz haber
YOZGAT'IN GELECEĞİ AYDINLIK

Tek düşüncemiz lig

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat'ın geleceği aydınlık

Yozgat'ın geleceği aydınlık

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana millet iradesini her zaman ön planda tutan bir anlayışla Yozgat’ı aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacaklarını söyledi.

SİYASET      12 Ekim 2021 - 18:01     0

Yozgat'ın geleceği aydınlık

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Yozgat Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesinin ardan geçen bir yıllık süreyi değerlendirdi. Başkan Kılıç, “Ak Parti teşkilatları olarak birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatımızda en alt kademeden, en üst kademeye kadar uyum içerisinde çalmadık, kapı, girmedik gönül bırakmıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gece gündüz demeden ailesinden sağlığından ödün vererek ilimiz ve ülkemiz için yoğun mesai harcıyor. Bizlerde partimizin bir neferi olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koyarak bu kutlu yolda AK Parti’mizin bayrağını daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. AK Parti ailesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Parti çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla hemhal olduk. Vatandaşlarımıza yardımcı olmak bizlerin insanlık görevi olduğunu düşünüyoruz ve bu şekilde hareket ediyoruz. Bu uğurda Reisimize layık bir şekilde, dün olduğu gibi bundan sonrada hep birlikte yorulmadan, usanmadan koşacağız.”diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor