Yiğit göz dolduruyor

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR SİNCAN'A KONUK OLUYOR

Şampiyonluk için burdayız

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Sincan'a konuk oluyor

Yozgatspor Sincan'a konuk oluyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yozgatspor, 7'inci hazırlık maçını yarın saat 15.00'te Sincan Belediyespor ile oynayacak.

SPOR      12 Ekim 2021 - 17:35     0

Yozgatspor Sincan'a konuk oluyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yozgatspor 1959 FK, Sincan Belediyespor ile yarın yapacağı hazırlık maçının son idmanında iyi bir görüntü çizdi. 13 Ekim Çarşamba günü Sincan İlçe Stadyumu’nda saat  15.00’te oynanacak maçta lig öncesinde bir kez daha gücünü deneyecek olan Kırmızı Siyahlılar’ın kadrosu da genel olarak şekillenecek. Oyuncularının son durumunu gördükten sonra yeniden bir rapor hazırlaması beklenilen teknik adamların isteğine göre takımın eksik mevkilerine transfer yapılması için görüşmeler hızlanacak.

Yozgatspor lig öncesi en önemli sınavlarından birini daha önce Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar’ın çalıştırdığı Sincanspor karşısında verecek.

YOZGATSPOR GÜCÜNÜ DENEYECEK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3.Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, lig başlamadan önce bir hazırlık maçı daha yapacak. Daha önce 6 karşılaşma oynayan, genel olarak iyi bir görüntü verse de henüz lige hazır olmayan ve eksiklikleri bulunan Kırmızı Siyahlılar 3 maçta sahadan yenik ayrılırken, bir maçı berabere bitirdi, Eksilspor ile 1-1 berabere kaldı. Yarın oynanacak maçta hem galip gelmek hem de lig öncesinde eksikliklerini giderme çabası içinde olacak ekibimizde gençler dahil tüm oyuncular şans bulacak.

KADRO NETLEŞECEK

Yozgat’ta yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ancak henüz eksikliklerini tam anlamıyla gideremeyen Yozgatspor’un lig kadrosu bu maçın ardından daha da netleşecek.  Yozgatspor’un bu maçtaki durumu teknik adamlara önemli bilgiler verecek. Bazı bölgelere transfer yapılması yönünde Yönetime rapor sunan teknik ekibin bu maçın ardından kararını netleştirmesi ve Yönetimle yapılacak görüşmenin ardından da bazı kaliteli isimlerle yapılan görüşmelerin sıklaştırılması bekleniyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor