İlknur Ünal'la yeniden

Okuduğunuz haber
MHP HALKIN YANINDA

İnsanlık görevi

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP halkın yanında

MHP halkın yanında

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sadef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay ve yönetim kurulu üyeleri Yerköy, Şefaatli, Boğazlıyan, Yenifakılı, Saraykent, Akdağmadeni ve Sorgun ilçelerin de hem teşkilat hem sivil toplum kuruluşları hem de vatandaşlara ziyarette bulundu.

SİYASET      24 Ocak 2021 - 14:47     0

MHP halkın yanında

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sadef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay ve yönetim kurulu üyeleri Yerköy, Şefaatli, Boğazlıyan, Yenifakılı,Saraykent, Akdağmadeni ve Sorgun ilçelerimizde hem teşkilat hem sivil toplum kuruluşları hem de vatandaşlarımıza ziyarette bulundu.

Her zaman hemşerilerinin yanında olan sadece seçimden seçime değil onların her sevinç ve üzüntüsünü paylaşan milletvekili Ethem Sadef ve teşkilatlar halkın yoğun teveccühü ile karşılandılar. Soğuk hava şartlarına rağmen halkın bu sıcak karşılaması sebebiyle kendilerine bir kez daha teşekkürü borç bildiğini belirten MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sadef, “Teşkilatlarımızın Genç dinamik yapısı halkımızın teveccühü ile tekrar moral bulmuş ve enerjisini yenileyerek artırmıştır. Biz vatandaşlarımızın her zaman yanındayız onlar da sağ olsunlar bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Aklı fikri Türkiye olan , tek hedefi bu aziz milleti hak ettiği yüksek refah ve huzur ortamına kavuşturmak olan partimiz inandığı yolda milletinin yanında yürümekten asla vazgeçmeyecektir” dedi.

“HEMŞERİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ

GÜÇLE ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Tekin Irgatoğlu,” Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hep halkımızla iç içe çalışıyoruz. İlçelerimizi ziyaret ediyoruz. Teşkilatlarımızla ve sivil toplum kuruluşları ile görüşüyoruz. Halkımızın nabzını halkımıza sorarak tutuyoruz. Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef beyefendi de bizleri yalnız bırakmıyor. Halkın vekili ile halkı ziyaret ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak hangi ilçede ziyaretlerde bulunduk ise hep sıcak bir karşılama oldu. Hemşerilerimiz bizi gittiğimiz her yerde bağrına basıyor. Nereye gitsek o hanenin yada iş yerinin bir üyesi gibi bizleri ağırlıyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sadece seçimlerde değil her zaman halkımızın yanında olmak adına ziyaretlerimizi yapıyoruz. Halkımızın partimize ve Milletvekilimize olan yoğun teveccühü bizim azimle çalışmamıza vesile oluyor. Bizde onlardan aldığımız güçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçelerimizi şehrimizi karşı karış gezerek nerde ki hemşerilerimizin derdi varsa, nerde ki istekleri varsa ve bizlerden ne bekliyorlarsa onları dinleyip ona göre çalışmalarımızı yürüteceğiz. Her zaman daha güçlü bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizleri bağrına basan ve her yerde bizlere sahip çıkan hemşerilerimize teşekkürü de borç bilirim” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor