MHP halkın yanında

Okuduğunuz haber
İNSANLIK GÖREVİ

Bağ evine kumar baskını!

Anasayfa   /    Güncel    /    İnsanlık görevi

İnsanlık görevi

Sara nöbeti geçiren adama ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan doktor hanım yaparak hem mesleki sorumluluğunu hem de insanı görevini yerine getirdi.

GÜNCEL      26 Ocak 2021 - 15:49     0

İnsanlık görevi

Cumhuriyet Alanı önünde sara nöbeti tutan ve dengesiz bir şekilde yere düşerken vatandaşların yardımına koştuğu vatandaşa, ilk müdahale olay yerinden tesadüfi geçen bayan doktordan geldi. Nefes almakta zorlanan vatandaşın durumuna seyirci kalmayan ve rahat olması için uygun pozisyonu ayarlayan doktor hanım, 112 Acil gelene kadar yaşlı adamın başından ayrılmadı. Polislerin gelerek kalabalığı vatandaşın rahat etmesi için dağıtmasının ardından çevredekilerin haber vermesi sonrasında olay yerine gelen 112 Acil çalışanları tarafından durumu gözden geçirilen yaşlı adam, sağlık kuruluşuna sevk edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor