Adalet Merkezi göz doldurdu

Okuduğunuz haber
İLKNUR ÜNAL'LA YENİDEN

MHP halkın yanında

Anasayfa   /    Siyaset    /    İlknur Ünal'la yeniden

İlknur Ünal'la yeniden

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal tek listeyle girdiği 6 Olağan Genel Kuruldan güvenoyu alarak çıktı.

SİYASET      22 Ocak 2021 - 18:09     0

İlknur Ünal'la yeniden

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal tek listeyle girdiği seçimlerde güven tazeledi. Beklentilerin çok çok üstünde bir katılımla yapılan ve birlik beraberlik adına örnek görüntülerin verildiği seçimlere Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam da katılarak partililerin coşkusuna ortak oldular.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı seçimleri Büyük Sinema’da oldukça büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi.

ÜNAL TEK LİSTEYLE GİRDİ

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Celal Köse, Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyeleri, partililerin yoğun bir ilgi gösterdiği seçimler koronavirüs tedbirleri altında gerçekleştirildi. Sık sık kakdınların coşkulu tezahüratlarına şahitlik edilen seçimlere tek listeyle giren İlknur Ünal’ın güvenoyu alarak çıktığı seçimde Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Celal Köse birer konuşma yaptılar.

Ak Parti’nin 19 yıl boyunca yaptığı hizmetlere dikkat çekilen açıklamalarda 2002 ruhunu yeniden canlandırmak, Partiyi 2023 yılına en iyi şekilde hazırlamak temaları işlendi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam’ın katılımı ile birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde, büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirilen Yozgat Ak Parti İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresinde güven tazeleyerek İl Kadın Kolları Başkanı seçilen Sayın İlknur Ünal’ı ve seçilen yeni yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor