Rakiplerle makas açılıyor

Okuduğunuz haber
MESAİMİZ YOZGAT

Kentsel Dönüşüme adım adım

Anasayfa   /    Siyaset    /    Mesaimiz Yozgat

Mesaimiz Yozgat

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Gazetemiz Sahibi Bilal Yeşilkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

SİYASET      12 Subat 2021 - 15:19     0

Mesaimiz Yozgat

 

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Gazetemiz Sahibi Bilal Yeşilkaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmaları özetleyen Başer, mesailerinin Yozgat olduğunu belirterek, “AK Parti’nin hem ilimiz hem de ülkemiz genelinde yaptığı yatırımlar gerçekten takdire şayandır. Biz de Ak Parti Yönetimi olarak 19 yıldır sandıklara yansıyan bu güzel tabloyu biraz daha yukarıya çıkarmanın çabası içerisinde olacağız” dedi.

Aralık ayında yapılan atamanın ardından 13 Ocak’ta ki kongreyle resmen Ak Parti İl Başkanlığı görevini yürütmeye başlayan Yusuf Başer, Yönetimi ile birlikte il ilçe teşkilatları, basın kuruluşlarına ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Gazetemiz Merkezini ziyaret ederek Gazetemiz Sahibi Bilal Yeşilkaya’yla bir süre sohbet eden İl Başkanı Yusuf Başer, göreve başladıkları günden itibaren oldukça yoğun bir tempo içerisine girdiklerini söyledi. Teşkilatlarla bir araya gelip, yeni bir yol haritası çizmek için çaba sarfettiklerini, ilçe gezilerini sürdürdüklerini belirten Başer, “artimizin geçmişten bu güne kadar Yozgat’ımızda çok değerli hizmetleri vardır. İnşallah bundan sonraki süreçte bizimle birlikte Belediye Başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla birlikte daha güzellerlini yapma gayreti içerisinde olacağız. Bundan sonra diğer siyasi partilerin hepsiyle görüşeceğiz. Basınımızla, STK’larla görüşüp, siyasi ayrım gözetmeksizin Yozgat’ımızın problemlerini siyasi parti ayrımı yapmadan elbirliği ile gerekirse en üst kademelere kadar giderek öncelik sırasına göre çözülmesi için çaba sarf edeceğiz. Belediyemizin Yozgat Merkez de olsun, ilçelerde olsun çok güzel hizmetleri var. Ben gerekse Partimizin, belediyelerimizin hizmetlerinin çok iyi anlatılmadığını düşünüyorum. Onun için her birimiz bir il başkanı, Belediye başkanı gibi tüm Yozgat’ta Ak Parti’nin hizmetlerini anlatmak, daha yapılacaklar konusunda da birlikte hareket ederek acil bir şekilde takip ederek bunların gerçekleştirilmesini sağlamak olacaktır” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor