Mesaimiz Yozgat

Okuduğunuz haber
KENTSEL DÖNÜŞÜME ADIM ADIM

Yozgat'ı masaya yatırdılar

Anasayfa   /    Güncel    /    Kentsel Dönüşüme adım adım

Kentsel Dönüşüme adım adım

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen, Genel Müdür Yardımcısı Umut Naci Baykan, Daire Başkanı Sayın Turgay Albayrak ve GEDAŞ Kentsel Dönüşüm Müdürü Vedat Çiftçi’den oluşan heyet Yozgat’a gelerek “Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi” projesinin yapılacağı alanda inceleme bulundu.

GÜNCEL      14 Subat 2021 - 16:45     0

Kentsel Dönüşüme adım adım

Yozgat’ın çehresini değiştirecek, vatandaşların yeni gözdesi olmaya aday ve Belediyenin en önemli çalışmalarından olan “Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi” projesi yakın takibe alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen, Genel Müdür Yardımcısı Umut Naci Baykan, Daire Başkanı Sayın Turgay Albayrak ve GEDAŞ Kentsel Dönüşüm Müdürü Sayın Vedat Çiftçi’den oluşan heyet Yozgat’a gelerek proje alanını yerinde inceledi.

“TOPRAK MAHSÜLLERİ OFİSİ YIKILACAK”

Heyet, Belediye Başkanı Celal Köse ile proje üzerine toplantı gerçekleştirdikten sonra Toprak Mahsülleri Ofisi ve Menekşe Evlerini yerinde ziyaret ederek hak sahibi vatandaşlarla bir araya geldi. “HEMŞEHRİLERİMİZİN YENİ GÖZDESİ”

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Celal Köse, “Bugün Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi projemizde büyük ilerlemeler kaydettik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Sayın Vedad Gürgen ve beraberindeki heyetle belediyemizde bir araya gelerek çalışma toplantısı gerçekleştirdik. Genel Müdürümüzün talimatları sonrası hak sahiplerimize konut teslimine kadar 810 TL kira desteği, kiracılara 1620 TL taşınma desteği vereceğiz. Ayrıca rezerv alanların bulunduğu TMO’nun tapu teslimi yapıldıktan bir hafta sonra yıkımlara başlayacağız. 266 konut, 56 işyeri, 379 araçlık açık otoparkın bulunduğu büyük projemiz şehrimizin çehresini değiştirecek, hemen karşısında inşa edeceğimiz Millet Bahçesi de devasa yeşil alanlarıyla hemşehrilerimizin yeni gözdesi olacaktır. Vizyon projemizde bizlere destek olan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Anayasa Komisyonu Başkanımız Milletvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ’a, Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer’e şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum. El ele yeni Yozgat’ı inşa edecek, şehrimizi ileri taşıyacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor