Eğitimciye seyahat serbest!

Okuduğunuz haber
RAKİPLERLE MAKAS AÇILIYOR

Mesaimiz Yozgat

Anasayfa   /    Spor    /    Rakiplerle makas açılıyor

Rakiplerle makas açılıyor

Yozgatspor'un Fethiye Belediyespor'a yenildiği haftada altın değerinde üç puan alan rakipleri ile arasındaki farkın açılması, ligde kalma umutlarımızı biraz daha azalttı.

SPOR      12 Subat 2021 - 14:57     0

Rakiplerle makas açılıyor

Yozgatspor’un ligde kalmak için çekişmeye girdiği rakiplerinin dün aldığı sonuçlar, aradaki makasın biraz daha açılmasına zemin hazırladı. İkinci yarıya çok kötü başlayan, 3 yenilgi alarak ligde kalma umutlarını da azaltan Kırmızı Siyahlılar’ın Fethiye Belediyespor’a mağlup olduğu haftada Çengelköy, Ağrıspor ve Karaman Belediyespor kazanarak aradaki puan farkını biraz daha açtılar.

Ligde kalma umutlarını her geçen hafta biraz daha azaltan Yozgatspor’un rakiplerinin kazanması, hesapları bir kez daha alt üst etti.

YOZGATSPOR PUANI UNUTTU

Kırmızı Siyahlılar kötü gidişe bir türlü dur diyemiyor. Teknik adam değişikliği, onca oyuncu transferi de istenilen puanları bir türlü getiremedi. İkinci yarıya kötü bir başlangıç yapan Tepecik Belediyespor’a 2-0, Yomraspor’a deplasmanda 2-1 ve dün oynanan maçta lig ikincisi Fethiye Belediyespor’a 4-2 yenilen Kırmızı Siyahlılar’ın önceki haftalarda rakiplerinin de puan alamaması tesellisi dün tersine döndü.

PUAN FARKI ARTIYOR

Ligde kalması için seri galibiyetler alması gereken ancak henüz bu çıkışı yapamayan,  hem transferdeki hataların hem de yanlış oyuncu tercihlerinin faturasını ödeyen Yozgatspor’un rakipleri dün aldıkları sonuçlarla işimizi biraz daha zorlaştırdılar. Mevcut durumu itibariyle ligden düşmesi en güçlü takım olarak gösterilen Yozgatspor’un yakalaması gereken takımlardan haftaya 18 puanla giren Çengelköy sahasında Mardin Büyükşehir Belediyespor’u 3-0, Ağrıspor sahasında İskenderun’u 1-0, Karaman Belediyespor da geriye düştüğü maçta Tepecik Belediyespor’u 3-2 yenme başarısı gösterdi. Alt sıralarda bulunan Tokatspor’un sahasında Kütahyaspor’a 5-1, Kahtaspor’un Yomraspor’a 1-0 yenildiği haftada Fethiye’ye yenilerek 12 puanda kalan Kırmızı Siyahlılar için ligde kalma şansı biraz daha azaldı. Çengelköy’le arasındaki 6 puanlık farkın 9’a, Ağrıspor ve Karaman Belediyespor ile ise 10’a çıkan ekibimizin kalan 13 maçta ne gibi bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Matematiksel olarak şansı sürse de şu an itibariyle maç başına 0.6’lık bir puan ortalaması tutturan ve kalan 13 maçta da mevcut ortalamaya göre 8 puan alabileceği öngörülen Kırmızı Siyahlılar’ın bu istatistikleri tersine çevirmemesi durumunda ligden düşen ilk takım olması kaçınılmaz olarak gösteriliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor