Fakire kömür desteği

Okuduğunuz haber
KENT MERKEZİ'NE DÖNÜŞÜM

Petrolcüler buluşuyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Kent Merkezi'ne dönüşüm

Kent Merkezi'ne dönüşüm

Bankalar Caddesi'nde yıkımı devam eden dükkanların yerinde yepyeni ve kullanışlı işyerleri yapılacak ve bölge yeni bir yaşam merkezi olacak.

GÜNCEL      24 Subat 2022 - 18:34     0

Kent Merkezi'ne dönüşüm

Bankalar Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yeni Hal, İş ve Yaşam Merkezi yapım çalışmalarına hız verildi. Şehrin vizyonunu değiştirecek, yaşam merkezi haline gelecek projede 2. Etap yıkımına başlandı.
Büyük Cami Çevre Düzenlemesi ile entegre bir şekilde Yozgat’ın çehresini değiştirecek olan proje hayata geçtiğinde 4 Bin metrekare kapalı alana sahip zemin artı 2 kattan oluşan Yozgat’a yakışır bir kompleks ortaya çıkacak. Yeni Hal, İş ve Yaşam Merkezi, bir yandan şehrin ticaretine katkıda bulunurken diğer yandan sosyal donatıları ile hemşehrilerimizin yaşam merkezi haline gelecek. Eski ve kullanışsız hale gelen bu alanda yıkım çalışmalarından sonra yapılacak modern ve estetik mimarisiyle göz dolduracak proje aynı zamanda şehrimize katma değer sağlayacak. Büyük Cami Çevre Düzenlemesi, Yeni Hal, İş ve Yaşam Merkezi projelerinin tamamlanması sonrası bu bölge, hem hemşehrilerimizin hem de şehrimize ziyarete gelen misafirlerimizin uğrak noktası ve ticari faaliyetlerin olduğu bir alana dönüşecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor