Kent Merkezi'ne dönüşüm

Okuduğunuz haber
PETROLCÜLER BULUŞUYOR

Başkent'te yatırım işbirliği

Anasayfa   /    Güncel    /    Petrolcüler buluşuyor

Petrolcüler buluşuyor

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) 55. Kuruluş Yıldönümünde, Sektörün ve Sendikanın geleceğini ve işinin yarınını görüşmek üzere PÜİS Bölge Başkanları, İl Başkanları, İlçe Başkanları, Yüksek İstişare ve Gençlik Konseyi ile bayilerin katılımıyla 26 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 13.30’da Ankara’da Marriott Oteli’nde 55. Yıl Toplantısını gerçekleştirecek.

GÜNCEL      24 Subat 2022 - 18:38     0

Petrolcüler buluşuyor

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) 55. Kuruluş Yıldönümünde, Sektörün ve Sendikanın geleceğini ve işinin yarınını görüşmek üzere PÜİS Bölge Başkanları, İl Başkanları, İlçe Başkanları, Yüksek İstişare ve Gençlik Konseyi ile bayilerin katılımıyla 26 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 13.30’da Ankara’da Marriott Oteli’nde 55. Yıl Toplantısını gerçekleştirecek.
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Yozgat İl Başkanı Mehmet İhsan Varol yaptığı açıklamada ‘’Sendikamız, üyelerinin dayanışma ile müşterek ekonomik, sosyal ve kültürel yararlarını korumak ve geliştirmek, mevzuat ve ortak yararlar çerçevesinde, işkolu ile ilgili hak ve yararlarını savunmak ve temsil etmek, üyelerinin aralarında yardımlaşmalarını, işbirliği yapmalarını, ahenkli ve verimli çalışma imkanlarını sağlamak ve akaryakıt sektörünün mevzuatına uygun, en üst düzeyde temiz ticaret, dürüst rekabet ilkelerine uygun olarak çalışabilmesi için gerekli ortamı yaratmak amacıyla 17 Ekim 1967 yılında PÜİS - Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası unvanı altında kurulmuştur. Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve ülkemizin en ücra köşeleri dahil olmak üzere bütün yurda yayılmış 9.000'den fazla kayıtlı akaryakıt bayisini çatısı altında toplayan PÜİS, 15 Bölgede 15 Bölge Başkanlığı (Ankara, Antalya, Batman, Erzurum, İskenderun, İstanbul, İzmit, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Mersin, Samsun, Trabzon, Trakya), 81 ilde İl Başkanlıkları ve 900'den fazla İlçe Başkanlıkları bulunan Türkiye’nin en büyük ve teşkilatlı tek Petrol İşverenler Sendikası’dır”dedi.
Açıklamalarına devam eden Varol şu ifadelere yer verdi; “Sendikamız, Yozgat İl Başkanlığı görevini de şahsıma tebliğ etmiştir. Yozgat ve bütün illerimiz için gerekli olan adımları atıp, bir takım çalışmalar yürüteceğimizden hiç kuşkunuz olmasın. Bütün gelişmelerin takipçisi olacağız. Sektörün geleceği adına alınacak olan önemli kararlara imza atmak istiyoruz. Bu vesile ile İl Başkanlığı görevini bizlere layık gören değerli yetkilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca PÜİS, yörelerinde saygın ve basiretli iş adamlarından oluşan, her zaman ülke menfaatlerini ön planda tutarak, yılın 365 günü ve günün 24 saati, ülkemiz tüketicisine kesintisiz, sağlıklı ve düzeyli hizmet sunan, en yüksek vergiyi veren, Ülkemizin ve Avrupa’nın üye sayısı bakımından en yüksek sayıya ulaşmış olan teşkilatlı işverenler bulunmaktadır. Kar marjlarının artan maliyetler karşısında düşük kalması ve yaşanabilir bir orana çıkarılması ve yıl içerisinde enflasyon oranına göre yenilenmesi, Nakliye ücretlerinin ayrıca hesaplanarak satış fiyatına yansıtılması, Mayıs 2022 ayında uygulanacak teminat mektupları konusunun görüşülmesi, Elektronik satışlarla ilgili bayi mağduriyetlerinin önlenmesi gibi görüşmeler söz konusu olacak. Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili sorumlu müdürlerle gerekli görüşmeler yapılacaktır. Sürekli gelişim gösteren enerji sektöründe daha güçlü kalmak, birlik ve beraberliğimizi artırmak açısından da oldukça önem arz eden bu toplantı da; bir takım yeni kararlar alınmasına ve sizlerin görüşlerini almaya vesile olmuş olacağız.  Sektörün geleceği açısından çok önemli olan bu toplantıya katılımınızı önemle rica ederim. Siz değerli sendika mensuplarımıza ve değerli misafirlerimize saygılarımı sunarım.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor