Bozokspor tek yürek

Okuduğunuz haber
KARAKOÇLARIN MUTLU GÜNÜ

Hedefte Bakan mı var?

Anasayfa   /    Güncel    /    Karakoçların mutlu günü

Karakoçların mutlu günü

Matbaa ve spor dünyasına bir dönem damgasını vuran Mehmet Karakoç’un küçük kızı Gülsüm, hayatını muhteşem bir düğün töreni sonrasında Murat Yıldırım ile birleştirdi.

GÜNCEL      02 Ekim 2022 - 19:47     0

Karakoçların mutlu günü

Yozgat spor camiasının önde gelen simalarından, eski Yozgat Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç, hayatının en mutlu günlerinden birini daha yaşadı. Küçük kızı Gülsüm’ün İstanbul’da başlayıp, Yozgat’ta sona eren düğün törenine iş, siyaset ve spor dünyasının tanıdık simaları renk kattı. Her iki ailenin de misafirleri ile yakından ilgilendiği düğün törenine Belediye Başkanı Celal Köse de katılarak, genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Matbaa ve spor dünyasına bir dönem damgasını vuran Mehmet Karakoç’un küçük kızı Gülsüm, hayatını muhteşem bir düğün töreni sonrasında Murat Yıldırım ile birleştirdi.

KARAKOÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Fadime- Mehmet Karakoç çiftçinin küçük kızları Gülsüm, hayatını Serpil Mikail Yıldırım çiftinin oğulları Murat ile Nohutlu Bilal Şahin Tesisleri’nde yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin meşaleler ve konfetiler eşliğinde salona girmesiyle düğün merasimi başladı. Mutluluğa giden yolda ilk danslarını yapan genç çift daha sonra davetlilerle birlikte oyun havaları ve halaylar eşliğinde doyasıya eğlendiler.

MUTLU OLUN MUTLU KALIN

Her iki ailenin de yakınları ve akrabalarının katılmasıyla düğüne ilgi oldukça yoğundu. Ailelerin akraba ve dostları bu güzel günde doyasıya eğlenip çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Genç çiftler geleceklerinin tatlı ve huzurlu geçmesi için düğün pastalarını kesmeleriyle birlikte düğün kaldığı yerden devam etti.

SİYASET VE SPOR

DÜNYASI BULUŞTU

Düğün merasimine siyaset ve spor dünyasının tanıdık simaları da renk kattılar. Bir dönem Doğruyol Partisi’nden Yozgat Milletvekili adayı olan, daha sonra Demokrat Parti yönetiminde de görev yapan Nuri Efe başta olmak üzere iş ve spor dünyasının önemli isimleri de düğünde her iki ailenin mutluluğuna ortak oldular. Canlı yayın olmasına rağmen Belediye Başkanı Celal Köse de geç saatlerde düğüne iştirak etmeyi ihmal etmedi. Salondaki vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve bazıları ile selfi çekinen Başkan Köse, genç çiftleri ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün merasiminin ilerleyen dakikalarında damadın arkadaşlarıyla halay çekip oynamaları da görülmeye değerdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasimi gecenin ilerleyen saatlerinde son buldu. Biz de Yozgat Haber Gazetesi çalışanları olarak genç çiftimizi kutluyor ve onlara bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor