Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR TEK YÜREK

Karakoçların mutlu günü

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor tek yürek

Bozokspor tek yürek

Yozgat’ı BAL Ligi’nde temsil edecek olan Yozgat Belediyesi Bozokspor’un taraftarının çatısı altında toplanacağı Bozoklular Taraftar Derneği’nin yeni binasının açılışı ile birlik ve beraberlik yemeği gerçekleştirildi.

SPOR      29 Eylül 2022 - 21:54     0

Bozokspor tek yürek

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Bozoklular Derneği’nin yeni binasının açılışına iştirak etti.  Taraftarlar tarafından dernek binası önünde ‘Şampiyon Bozokspor’ tezahüratları ile karşılanan Başkan Köse, Bozokspor’un Yönetimi, takımı, teknik ekibi ve taraftarı ile bir aile olduğunu belirterek, hedeflerinin sezon sonunda mutlak şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Yozgat’ı BAL Ligi’nde temsil edecek olan Yozgat Belediyesi Bozokspor’un taraftarının çatısı altında toplanacağı Bozoklular Taraftar Derneği’nin yeni binasının açılışı yapıldı.

BAŞKANA SEVGİ SELİ

Bozoklular Taraftarlar Derneği üyeleri, Yozgat Belediyesi Hal Binasının önünü tam anlamıyla karnaval yerine dönüştürdüler. Ellerinde meşalelerle takımları lehine tezahüratlar yapan, şampiyonluk ateşini henüz lig başlamadan yakan taraftarlar, Belediye Bozokspor Kulübü Başkanı Celal Köse ve Yönetim ve üyelerine sevgi gösterisinde bulundular. ‘Şampiyon Bozokspor’u tezahüratları ile ılık Yozgat akşamını inleten, tüm dikkatleri üzerlerine çeken taraftarların gösterdiği ilgiye teşekkür eden Belediye Başkanı ve Belediye Bozokspor Kulübü Başkanı Celal Köse, bu ilgi ve alakaya layık olmak için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

HEDEFİMİZ MUTLAK ŞAMPİYONLUK

Açılış sonrasında Dernek yöneticileri, taraftarlarla bir süre sohbet eden ve beklentilerini dile getiren Başkan Köse, centilmenlik konusundaki hassasiyetini dile getirdi. Yozgat’ın iki güzide takımının bu sezon ligde mücadele edeceğini, sahada rakip ancak saha dışında her zaman dostluğun hakim olacağını ve bu ortamın bozulmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirten Başkan Köse, hedeflerinin mutlak suretle şampiyonluk olduğunu belirtti. Genç oyuncuların yanına kendilerini ispat etmiş önemli isimler transfer ederek güçlü bir kadro oluşturduklarını, ligin ilk maçından son maçına kadar tüm karşılaşmalara da galibiyet parolası ile çıkacaklarını hatırlatan Başkan Köse, “Taraftarlarımızın bu zorlu süreçte bizlere verecekleri desteği fazlasıyla önemsiyoruz. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz saha içerisinde, biz ve taraftarımız saha dışında takımımızı başarıdan başarıya koşturmak için mücadele edeceğiz. Bunu yaparken, sporun asla üç ihtimalli bir oyun olduğunu asla unutmayacağız. Centilmenlik yol haritamız olacak. Bu vesileyle Bu kıymetli organizasyonda emeği geçen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış ve yemek organizasyonuna Belediye Başkanı Celal Köse ile birlikte Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, Yozgat Belediyesi Meclis Üyesi Fahri Bulut, YBK Müdürü Yalçın Korkmazyigit, Yozgat Bozokspor Yöneticilerinden Ahmet Erkoç da iştirak etti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor