İYİ Parti sandıkları patlatacak

Okuduğunuz haber
KAÇAKÇILARA BAHAR TEMİZLİĞİ

Yozgat'ın ilacı bizde!

Anasayfa   /    Güncel    /    Kaçakçılara bahar temizliği

Kaçakçılara bahar temizliği

Yozgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Yozgat KOM Büro Amirliği ekipleri kaçakçılara göz açtırmadı.

GÜNCEL      25 Mart 2023 - 17:16     0

Kaçakçılara bahar temizliği

Yozgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Yozgat KOM Büro Amirliği ekipleri kaçakçılara göz açtırmayacağını bir kez daha gösterdi. Bahar Temizliği başlığı ile yapılan operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.

Yerköy ilçesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında 8 ayrı adrese sabahın erken saatlerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan aramalarda 5 adet Ruhsatsız Tüfek, 5 adet Ruhratsız Tabanca, 301 adet Fişek, 6 adet Tüfek Kartuju, 2 adet Kılıç, 5 adet Kama, 1 adet Balta ve 1 adet Sallama ele geçirildi.

Yapılan operasyon da 8 kişinin gözaltına alındığı, suç ve suçlularla mücadele kapsamında operasyonların devam edileceği bildirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor