Erdem projelerini açıklayacak

Okuduğunuz haber
İYİ PARTİ SANDIKLARI PATLATACAK

Kaçakçılara bahar temizliği

Anasayfa   /    Siyaset    /    İYİ Parti sandıkları patlatacak

İYİ Parti sandıkları patlatacak

ANKARA Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji, Hematoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı, Türkiye Bilimler Akademisi ve Avrupa Bilimler Akademisi asil üyesi İYİ Parti AR-GE Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer aday adaylığını resmen duyurdu.  İYİ Partinin iktidara gelmesi durumunda yapacakları projeleri sıralayan, Yozgat’a ayrıcalık yapılacağını belirten Demirer, “Partimiz bu seçimlerde sandıklardan birinci parti olarak büyük sürpriz yapacaktır” dedi.

SİYASET      25 Mart 2023 - 17:06     0

İYİ Parti sandıkları patlatacak

İYİ Parti AR-GE Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer, aday adaylığı tanıtım toplantısında Partisinin hedeflerini anlattı. İYİ Parti’nin büyük bir sürpriz yaparak sandıklardan birinci parti olarak çıkacağı iddiasında bulunan Demirer, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

TÜRKİYE’NİN KADERİNİ

DEĞİŞTİRECEK BİR SEÇİM OLACAK

“İnşallah bu seçimler hayırlara vesile olacak ülkemiz için. Türkiye için çok önemli bir seçim bu çünkü vatandaşlarımız sistem seçimi yapacak. Türkiye’nin kaderini değiştireceği için ülkemiz için çok önemli bir seçim. Böyle bir seçimde memleketimden aday adayı olmak benim için bir onur gururdur. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in izinde iyiler ve cesurlar hareketinin bir neferi olarak kapı kapı dolaşıp Partimiz adına çalışmak, her ne aşamada olursa olsun partimiz için gayret  sarfetmek hem vilayetimiz hem de ilimizde elimizi taşın altına koymak bir onur gururdur. Bu manada üzerimize ne düşerse yapacağız.

İKTİDARIMIZ ÜLKEYİ RAHATA ERDİRECEK

Gerçekten de İYİ Parti Türkiye’de siyasetin yolunu, yöntemini değiştirdi. Genel Başkanımız bunu gerçekleştirdi. Kapı kapı dolaşıp vatandaşa dokundu, Bütün vilayetlere gitti, ilçelere gitti, Türkiye’nin meselelerini özümsedi. Genel Merkezimizde kurulan komisyonlarımız 4 yıldır çalışıyor. Her alanda tarımda, ekonomide, sağlıkta, hukukta, eğitimde büyük 50 kişilik komisyonlarla ülkemizin sorunlarına çözümler ürettik. Seçime hazır hale geldik. Şu anda İYİ Parti kadroları, planları projeleri ile Türkiye’yi yönetmeye hazır durumdadır. İYİ Parti iktidara geldiği zaman Türkiye’de çok şey düzelecek, ekonomik göstergeleri düzelecek, para akışı hızlanacak, yatırımcılar akın edecek. İYİ Parti iktidarında liyakat esas olacak. Hukukun üstünlüğü tesis edilecek, kuvvetler ayrılığı ilkesi tesis edilecek. İyileştirilmiş ve kuvvetlendirilmiş parlamenter sistem gelecek. Bu sayede bakanlar meclisten atanacak, seçilmiş milletvekilleri bakan olacak. Bir gecede çıkan kanun hükmünde kararnameler ile ülke yönetilmeyecek, kanunlar Meclisten çıkacak. Bütçe Mecliste yapılacak eski DPT yeniden kurularak belli plan ve proje içerisinde bütçe yapılacak.

ÇİFTÇİYE BEDAVA YAKIT

DESTEĞİ VERİLECEK

 İYİ Parti iktidara geldiği zaman çiftçimize mazot ve benzin iki yıl süreyle ücretsiz verilecek. İyi Parti iktidara geldiği zaman emeklinin maaşı asgari ücretlinin altında olmayacak, üstünde maaş verilecek.  İYİ Parti iktidara geldiği zaman ilk etapta 100 bin öğretmen atanacak. Köy okulları yeniden açılacak, öğretmenlerimiz köylerde yeniden ışık saçmaya başlayacak. İYİ Parti iktidarında ilkokullarda, ortaokullarda liselerde sabah kahvaltısı, öğle yemeği öğrencilere ücretsiz verilecek ve öğrencilerimizin eşit şartlarda beslenmesi sağlanacak.  Bizim iktidarımızda liyakat esas olacak demiştik. Bu nedenle de mülakat sistemi, yandaş sistemi kaldırılacak. Mülakat sadece çok teknik konularda mülakat olabilecek. Herkesin puanına göre işe yerleştirme olacak.

YOZGAT’A AYRICALIK OLACAK

Bizim iktidarımızda Yozgat daha ayrıcalıklı olacak. Ankara’nın dibinde Türkiye’nin en fazla göç veren vilayetlerinden biriyiz. Yıllardır Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerine bakan vermiş bir il olarak en fakir illerinden biriyiz. Yollarımız bile bitirilememiş, bitirilenlerin halini biliyorsunuz. İYİ Pati Hükümetleri döneminde Yozgat’a öncelik vereceğiz. Tarım, meyvecilik, Sanayi, tarım ve askeri yatırımlarda öncelik sağlayacağız. Hazırlayacağımız projelerle Yozgat’ı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Vilayetimiz hak ettiği yatırımları alamadığı için göç veriyor. Üniversitemizi, hastanemizi geliştireceğiz. Sözde hastane olmayacak, sevk müessesesi konumundan çıkartacağız.

İyi Partinin Yozgat’ta ki mensupları olarak kapı kapı dolaşacağız, esnafları ziyaret edeceğiz, kendimizi anlatacağız ve vatandaşlarımızdan oy isteyeceğiz. Biz tabii ki bu görevleri hazırız. Genel Merkezimiz yaptığı temayülü ile anketleri ile en iyi şekilde belirlediği adayları ile vatandaşlarımızın karşısına en iyi şekilde çıkacak ve Partimiz bu seçimlerde sandıklardan birinci parti olarak büyük sürpriz yapacaktır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor