Nokta transfer şart!

Okuduğunuz haber
FIRAT'LA YOLLAR AYRILDI

Yozgatspor'da ayrılıklar sürüyor

Anasayfa   /    Spor    /    Fırat'la yollar ayrıldı

Fırat'la yollar ayrıldı

Yozgatspor'un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği isimlerden biri olan Fırat Demir'le karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

SPOR      13 Ocak 2021 - 16:55     0

Fırat'la yollar ayrıldı

Yozgatspor’da ikinci yarı öncesinde takımda düşünülmeyen isimlerden biri olan Fırat Demir’le karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Geldiği günden bu tarafa takıma büyük katkılar sağlaması beklenilen ancak beklentileri tam manasıyla karşılayamayan isimlerden biri olan Çağrı Tekin’den sonra özellikle disiplinsiz hareketleri de göz önüne alınan ve Teknik Direktör Memduh Fidan’ın kadrosunda düşünmediği isimlerden biri olan Fırat Demir’e kulübe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edildi. Demir’in yerine çok daha tecrübeli ve kaliteli bir ismin dahil edilmesi bekleniyor.   

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor